Förlust!


Åh...så jävla jobbigt!
Igår åkte vi till Borås ganska tidigt eftersom vi skulle spela match där. Vi började matchen skitbra och ledde tills deras skytte började komma igång. De satte trea efter trea och poängen sprang iväg. Inför andra halvlek så ledde dem med nästan 20 poäng. Vi jobbade ner poängen så att vi bara låg under med 10 poäng sedan drog de iväg igen och så höll det på. Matchen blev tillslut 68-61 till dem. Det kändes surt. Det var en match som vi hade kunnat vinna med lite mer skärpa. Jag tyckte själv att jag gjorde en ganska bra match. 15 poäng blev det. Inte lika bra som förra matchen mot Sanda där jag gjorde 24 poäng men men...jag är nöjd!
Puss på er sötisar!

Äntligen!


Äntligen har jag börjat lära mig på min nya dator. Åh, det har tagit låååång tid men har börjat komma en bit på vägen. Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera min blogg. Men jag lovar att jag kommer igen nu och då menar jag allvar :P! Har shoppat en hel del och lovar att lägga upp det lite senare. Jag börjar i alla fall med bilder från i onsdags förra veckan då vi var hemma hos Emilia och Mattias och åt :P.
Ska ut och springa en runda nu! Puss på er!
Mat mat mat mat....Sofija, Tanja och Emilia
Muuuuums, vad gott det var :)
Sofija och jag ♥
Tv-myyyyyyys! :)

Dålig på att skriva!


Det känns verkligen som om det var jättelängesen jag skrev sist. Nu är jag i alla fall tillbaka. Jag har ny dator kanske därför jag varit lite dålig på att skriva. Har shoppat en del sen vi hördes sist plus att jag har spelat match och jag var ute i lördags men har inte lärt mig hur man lägger in bilder på denna mackapären än. Men det kommer. Bilderna kommer väll så småning om. Ska ut och få lite luft nu innan jag ta och lägger mig en stund. Har precis kommit hem från jobbet.
Vi hörs av lite senare gott folk! ♥

Här är en bild på mig för ungefär 2,5 år sen! Åh, sommar! ♥

Färgat håret!


Ja, då var det klart!
Har nyss färgat håret. Det kanske inte kommer synas någon större skillnad. Men jag har gjort lite ljusare slingor i mitt hår. Var lite rädd för för att det inte skulle bli bra, men det blev sjukt bra. Det ser verkligen inte onaturligt ut! Jag är jättenöjd men har inte sett det helt ännu men ska snart torka det och så, så att jag riktigt kan se hur det blev. Sen ska jag gå ut och gå en runda sen är det handboll på Tv, Island mot Danmark :P! HEJA HEJA ISLAND!
Puss på er!


Ser ut såhär just nu :P!

Osminkad och klar :D!
Nu är jag strax klar :)!

10 timmars jobb dödar!


Är helt död...
Hej gott folk. Kom nyss hem från jobbet. Fy tusan vad det var jobbigt idag. Jobba i 10 timmar med hur mycket folk som helst. Det var folk i hela affären hela tiden. Är helt slut nu. Tänkte att jag skulle gå ut en runda och sedan kanske ta mig ett bad eller något. Får se vad det leder till. Idag ska jag i alla fall bara ta det lungt och inte göra så mycket, det är jag verkligen värd. Vet ej om jag ska sola idag eller imorgon. Ska i alla fall hyra en film som jag har velat se jättelänge. Ha det så bra!

Puss & Kram!


Har fått på mig myskläderna och ny sitter jag bara här och äter lite :P
(Hann inte äta idag på jobbet så är svinhungrig nu!)

Minnen <3!



Kollade precis på lite gamla bilder!
Åh, man saknar vissa stunder nu när man tittar på bilder. Eftersom jag ändå har sparat en hel del bilder så kan jag lika bra lägga upp dem här och visa er! De är verkligen riktigt härliga! Me like! Enjoy!
En bild på mig i stan (Malmö) för ungefär 3 år sedan!

Lagfest för 3 år sedan, jag och Lovisa!

Min 17-årsdag på Elysèe. Frida, jag, Amanda, Kajsa, Emily och Felicia <3

Fest i Trelleborg i ettan (Nicole, Kajana och jag <3)

Lilla MAI-galan! Emliy, Nicole, Laura, Josse och jag :P <3

På konsert med laget <3! (Jag i vitt)

Jag och Jackie hemma hos Lovisa <3

Jag och Amanda <3

Haha :P! Man ser lite färdig ut :P

Haha, jag och Emliy <3

Haha, jag och Emily i skolan :P Knaaaaas <3

Jag och Kajana i Klågerup :P <3

Jag och Kajana i ettan :P <3

Jag och mina tjejer <3! Kajana, Emily, jag, Nicole och Josse <3

Haha efter morgonträningen :P Russinkrig mellan mig och Paki :P <3
Bad på scandic med med tjejerna i laget <3

Jag älskar er tjejer! Nicole, Josse, jag och Kajana <3

Klassen från gymnasiet! Fan vad bra vi var! <3

Godmorgon/Godnatt!


Kom precis hem från jobbet!
Kom nyss hem från jobbet. Fy tusan vad det var jobbigt att stiga upp i morse. Vaknade 04.00 eftersom jag började klockan 05.00. Det var mycket mycket att göra idag på jobbet. Nu är det nog dags för mitt att lägga mig någon timme innan träningen ikväll. Ikväll blir det nog bara till att ta det lungt. Ska jobba 10 timmar imorgon så kommer nog inte orka göra någonting, plus att jah börjar 06.30 imorgon så det blir till att stiga upp tidigt! Vi hörs lite senare!

Puss & Kram!


En osminkad Gunnhildur säger godnatt till hela Sverige! :P

Godnatt vackra änglar!


Godnatt kära änglar!
Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Ska upp 04.00 imorgon eftersom jag börjar jobba då. Åh, är så jäkla trött just nu! Ska verkligen ta och sova nu. Sov så gott sötisar! Vi hörs imorgon!

Godnatt på er!
Puss & Kram!


Haaat!


Orka vara dig!?
Tänkte bara skriva ett inlägg lite om hur sviniga vissa personer kan vara. Hur kan man vara med två samtidigt? Hur kan man bara behandla personer så illa när de bara vill dig väl. Är det inte bättre att krossa en persons hjärta än att krossa två samtidigt som du är ärligt mot dem och mot dig själv? Jag tycker bara att det är äckligt att göra så mot någon som står mig nära. Du kan ju inte må bra? Hur tusan kan man vara så kall och göra så? Har du inga känslor överhuvud taget? Det är sjukt, fatta det!
Ha det så bra!

Från igår!


Det var jättemysigt igår tjejer!
Vi tog det lungt, lagade lite mat och sedan åt vi det! Muuums vad gott det var! Vi bara satt och snackade hela kvällen. Sedan blev det lite tv-tittande men mest prat. Har tagit en massa bilder men lägger upp dem senare. Måste hoppa in i duschen nu. Idag är det jobb som gäller. Det kommer att bli en väldigt låååång dag. Efter jobbet ska jag träna lite gym hade jag tänkt. Sedan blir det bara till att ta det lungt senare på kvällen. Usch, måste verkligen hoppa in i duschen nu, är så svettig eftersom precis har varit ute och sprungit en runda :P! Ha det bäääst!
Puss & Kram!

Här kommer lite bilder på hur jag såg ut igår!

Hade den nya koftan på mig!

Dagens outfit! :P

Det var några bilder på hur jag såg ut igår.

Gårdagens outfit:
Linne - Zara
Kofta - H&M

Frukost!


Gud vad hungrig jag blev!
Ska nog ta och äta lite frukost just nu. Blir nog mannagröt idag också. Jag älskar verkligen det. Äter det dagligen. Det är så jäkla gott. Sedan blir det till att ta en liten joggingrunda innan jag beger mig till stan. Ikväll är det tjejmiddag hemma hos Emlila. Vi hörs lite senare. Ha det bäääst!
Puss puss!


Dagens tips!



Dagens tips!


Skitsnygg väska från H&M, finns även i
färgerna svart och brun och kostar 179:-

Sängen är bara bäst!


Godmorgon på er sötnosar!
Har precis vaknat. Åh, vad skönt det var att få sova ut idag! Just nu ligger jag här i sägen och tittar på Tv samtidigt som jag ligger med datorn i sängen. Vill in till stan idag men vet ej om jag borde. Borde egentligen inte köpa mer kläder förrän jag har använt det jag har köpt nu den senaste tiden. Har säkert mer än 20 plagg som jag har köpt den senaste månaden som jag inte har använt än, plus att jag egentligen borde rensa ut ur garderoben först innan jag köper någonting. Men vi får se om det blir någon shoppingrunda idag innan vi ska hem till Emilia. Ha en riktigt bra dag!

Puss & Kram!


Just nu ligger jag bara i sängen och myser :)!

Dåligt köp!


Fy vad dåligt!
Är det någon mer än jag som har köpt shampoo och balsam från märket just glow? Usch och fy säger jag bara. Det var nog det sämsta jag har testat. Shampoot är helt okej förutom att det inte löddrar så mycket. Men balsamet är en katastrof. Det ger varken håret lyster eller glans. Det värsta är att det överhuvudtaget idag gör håret mjukt. Man kan ju förfasiken knappt borsta håret efteråt utan att borsten knäcks :/. Ett tips är att inte köpa det :P!
Puss och kram!

Slut!



Kom precis hem från träningen!
Är helt slut asså. Idag spelade vi träningsmatch mot killarna. Usch, fy vad jobbigt det var. Vi förlorade med 96-86 något men men...vi spelade i alla fall på bra. Trodde först inte att jag skulle kunna gå till träningen eftersom jag hade så jäkla ont i magen innan. Fyfasiken asså! Det kan komma när som och ibland tar det flera timmar innan det går över. Men men...Nu är jag i alla fall hemma. Känner mig lagom fräsch nu. Ska hoppa in i duschen nu så att jag blir lite ren och fin. Imorgon är jag leeeeedig! Wiiiiihooo vad skönt! Ska verkligen sova ut och bara ta det lungt på dagen. Sedan på kvällen blir det tjejmiddag hemma hos Emilia med tjejerna :)! Myyyys! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen!

Puss puss!


Myyyyyyys-tjejen :P! Nu väntar duschen :P!

Jag gömmer mig :P Tihihihihi!

Dagens tips!


Dagens tips!


Mysig tröja från Monki, finns i flera olika
färger och kostar 350:-

Bläää!!!


Var nyss hos läkaren...
Det visade sig att jag inte hade astma vilket var jäkligt skönt. Men fick inte kollat magen igen...:/. Åh, jag blir så trött. Nu ska jag dit ännu en gång och min läkare är inte tillbaka förrän i slutet av februari. Vad fan ska man göra? Ska man gå rund och ha ont i magen hela dagarna eller vad ska man göra? De är fan förjävligt. Man blir så jäkla trött på detta samhället. Läkarna är alltid sjuka och får ställa in patienter. Man får alltid boka om sina tider och nu detta? Jag kan fan inte gå runt och ha ont i magen längre! Är det konstigt att man blir förbannad? Ha det bäst!

Puss & Kram!


Man blir trött...:(! Puss puss!

Dagens tips!


Dagens tips!


Skitsnygg topp från H&M, finns i flera
olika färger och kostar endast 149:-

Dags att lägga sig!


Ligger bara i sängen och kollar på Tv med älsklingen!
Kom hem från träningen för några timmar sen. Älsklingen hämtade mig efter träningen och åkte hem hit och åt lite god mat. Det blev lövbiff, klyftpotatis, sallad och sås. Nu ligger vi bara här i min säng och tar det lungt. Jag ska bara borsta tänderna sedan blir det sängen. Det är jobb som gäller imorgon.
Träningen idag var lite sådär. Det var först några bra övningar. Hade Jan som tränare idag. Med sen hade vi skotträning resen av träningen. Man var från början varm men sen blev det så jäkla kallt i hallen eftersom man bara stod och sköt lite bollar mot korgarna i hallen. Men...Imorgon har vi i alla fall träningsmatch. Det ska bli skoj i alla fall. Ska borsta tänderna nu, sedan ska jag lägga mig. Imorgon är det först jobb som gäller sedan ska jag till läkaren och göra lite tester plus kolla min mage för typ fjärde gången :/ Usch!
Godnatt på er!


Jag och min fina älskling!

Love love love ♥

Jag och min söta nalle :P Herr Kanin heter han faktiskt :P!

Jag och herr Kanin igen! :P Tihihi :P!

Dagens outfit!



Dagens outfit!




Kläder:
Rosa tröja - H&M
Sportbh - Soc/Stadium

Godmorgon sötisar!


Har precis kommit hem!
Kunde inte låta bli att köra hem till min älskling och sova där igår. Sov hos honom från igår till idag. Var tvungen att stiga upp redan vid 05.00 eftersom min chef ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba idag, och självklart kunder jag det. Så nu är jag hemma. Trött som tusan. Vi kom inte i säng förrän ganska sent igår. Men nu är jag hemma. Har tagit på mig lite mys-kläder. Men ska hoppa in i duschen nu när som helst och fräscha upp mig lite. Ikväll är det träning som gäller. Ska ta bussen vid cirka 15.00 någon gång. Sedan hämtar älsklingen mig efter träningen och så kör vi hem till mig och myser lite film och så. Ska duscha nu! Kommer sen igen!
Puss puss!


Hello kryllis i Nike-tröjan :P!

Älskar knorrisar på huvudet :P!

Ännu en knorris! I love knorrisar! ♥

Dagens outfit!



Dagens outfit!


Hehe, en osminkad Gunnhildur :P

Kläder:
Kofta - JC
Oversize t-shirt - Cubus

Bilder på vad jag shoppade idag!


Shopping!
Här kommer lite bilder på vad jag shoppade idag!
En söt rosa topp/tunika!

En härligt rosa oversize t-shirt! Pink ♥

En jättesöt randig topp/tunika! Randigt ♥

En svart lång kofta med fickor! Älskar långa koftor :P!

Det var lite vad jag köpte idag på nova lund. Mamma och jag köpte
lika dana koftor :P hehe! I love you mum! ♥

Hemma efter en lång dag!


Är äntligen hemma efter en riktigt lång dag!
Först så åkte jag och mamma till nova lund där det blev lite shopping. Köpte en hel del nya kläder. Det förtjänade verkligen jag efter en lång och vilosam helg. Efter shoppingen så åkte vi upp till Helsingborg där vi skulle kolla match med Tanja, Sofija, Emilia, Amanda, Tilly, Mai m.m. Tyvrärr förlorade de, men ni spelade riktigt bra! Vi tog en runda inom eoshallen på vägen hem. Vi kollade på en match i damligan mellan Ik Eos och Solna. Solna vann i alla fall den matchen.
Har nästan precis kommit hem. När mamma och jag kom hem så var maten serverad. Pappa hade dukat fram och det luktade ljuvligt. Ska snart ut och springa en runda så att jag kan komma i säng tidigt idag. Det behöver jag. Min chef ringde idag och frågade om jag kan hoppa in på jobbet imorgon så jag ska jobba imorgon. Skulle egentligen fikat med Josse med det sket ju sig nu. Vi får ta det en annan dag. Mamma och jag solade förresten på vägen hem. Så nu sitter jag här osminkad och ofräsh haha. Ska ut och springa nu i alla fall sedan får jag ta en lång och varm dusch så att jag blir fin och fräsh :P! Älsklingen är hemma nu igen men vi ses inte idag, tyvärr :(! Men men...Bilder på det jag köpte idag lägger jag upp i nästa inlägg!
Puss på er!


Här kommer en bild på en osminkad Gunnhildur, tihi :P!

Fy vad trött jag känner mig just nu! Måste verkligen ut i den friska luften.

Yeeah :P Nu väntas en härlig joggingtur! :)

Dagens tips!


Skitsnygg oversizetopp från monki med detaljer på axlarna. Denna snygging får du för endast 250:-


Visst är den underbart snygg?

Godmorgon på er söta barn!


Har precis vaknat!
Nu ska jag ut och jogga en liten runda, sedan blir det frukost. Efter frukosten så ska mamma och jag iväg till nova lund (ett köpcentra i Lund). Kanske blir det lite shopping både till mig och till mamma! Efter shoppingrundan så ska jag och mamma till Helsingborg och kolla på en match som Tanja, Sofija och Emilia ska spela :)! Good luck tjejer! Nu ska jag ner och fixa mig inför joggingrundan. Jag återkommer lite senare! Ha det verkligen bäst!

Puss & Kram!


Jag saknar, saknar, saknar detta! Åh, vill åka utomlands nu!!!!! Puss!

Mätt och belåten!


Åh, vad mätt jag är just nu!
Det blev att vi lagade tacos trots allt. Nu sitter vi här i soffan hemma hos mig och har nyss kollat på en riktigt rolig film. Just nu sitter vi bara här och chillar. Är ganska sega efter all mat som vi har proppat i oss under kvällen. Nej, nu ska vi ta det lungt lite till så måste kila nu :P! Vi hörs lite senare ikväll!
Puss på er!


Myselimysmysmys! :P Tihi! Puss puss!


Handla mat!


Ut och handla lite mat!
Ska köra till affären nu och möte upp tjejerna där. Sedan blir till att åka hit och laga lite mat och mysa. Måste gå och göra mig klar nu! Vi hörs lite senare sötisar!
Puss & Kram!


Ha en superbra kväll för det ska jag ha :)! Puss!


Testar lite nya saker min nya dator :P


Hehe, lite bilder på mig när jag sätter upp mitt hår :P!
Haha, skulle bara testa hur det blev och såhär blev det!

Mätt och belåten!


Har nyss käkat!
Sitter för tillfället bara här och tar det lungt. Mamma hänger tvätt, ska hjälpa henne nu och pappa är ute och tankar bilen. Ska snart bege mig för att träna lite. Sedan blir det till att möta upp tjejerna vid affären. Vi hörs lite senare!

Puss och kram!


I love you honey! ♥


Frukost!


Ska ut och köpa lite frukost nu! =)
Då har man vaknat till! Ska ut och köpa lite bullar och sånt i affären. Idag blir det en extra goood frukost som gäller. Älsklingen åkte till Helsingborg i morse han ska vara på möte hela dagen :(. Ska äta frukost sedan ska jag träna lite. Efter träningen ska jag träffa Tanja, Sofija och Emilia. Vi ska nämligen handla lite mat som vi ska laga här, hyra lite film och sånt. Det kommer bli jättemysigt! Ska ut nu och köpa lite frukost!
Puss på er!

Haha, detta är en bild som jag tog för några dagar sedan! Mohahaha :P!


Mycket H&M!


En riktigt snygg oversizekofta från H&M kostar 249:- finns i färgerna beige, grön och svart.


Vad tycks?


Söta och billiga linnen!


Söta billiga linnen från H&M för endast 99:-




Vad tycker ni?



Tidig morgon!


Godmorgon på er!
Jag var så jäkla trött igår så jag somnade redan vid 23.00 även om jag är ledig idag. Kanske beror på att jag var tvungen att gå upp vid 04.00 igår. Nu ligger jag bara i sängen och äter lite risifrutti. Sov i min nya mysiga t-shirt som jag gjorde på älsklingens jobb igår! Ligger bara i sängen nu och kollar på lite tv. Egentligen skulle jag åka till Örebro idag. Men är tvungen att lyssna på min egen kropp (speciellt min mage) och den säger att jag måste ta det lungt. Har lixom ont i magen varje dag. Därför är det vila som gäller! Men fyfasiken vad det känns jobbigt att inte följa med :(.
Puss på er!
Mmmmuuuummmmmms vad gott detta är! Puss puss!


Dags för sängen...! Dags för sängen...!



Gjorde en jättesöt tröja på älsklingens jobb idag!
"Designade" en egen tröja idag, hehe :P! Det blev en rosa stoooor t-shirt med lite eget tryck och så. Tog lite bilder på den när jag kom hem så att ni ska få se den :P! Usch, är jäkligt trött nu, har ju som sagt varit uppe sedan 04.00 idag utan att ta någon middagssömn. Men nu är det äntligen dags för sängen och det behövs verkligen! Nu, ska jag i alla fall hoppa i säng! Imorgon väntar en vacker dag! Det är sovmorgon som gäller och ska sooova uuuuut :)! Ska bli så himla skönt. Imorgon blir det till att sova länge och sedan blir det lite träning, efter det ska jag och några tjejkompisar laga lite mat här hemma :)! Sov så jättegott kära Sverige!

Love love! ♥

Här kommer bilderna på tröjan!

Jag gjorde möstret helt själv av lite bokstäver :P!

Baksidan på tröjan :P! GUNNHILDUR :P YEEAAH! Puss puss! ♥


Lååååång dag!h



Hemma efter en lång dag!
Dagen började med att jag var tvungen att stiga upp klockan 04.00 för att göra min klar för jobbet, där jag började 05.00 idag. Efter jobbet tränade jag lite och sedan körde jag min bror och Freddie till Svågertorp (de ska till Italien och åka skidor). Sedan stack jag till Ikea och shoppade lite ljus och ett nytt datorbord till min nys mac :) Yeeah! Sedan stack jag till Sebbes jobb och käkade lite lunch med honom och så. Handlade lite hemligheter på vägen hem också. Men det får ni reda på lite senare. Nu ska jag snart ut och jogga en runda. Sedan blir det mys i soffan med mamma och pappa :)!
Puss på er!

Här kommer lite bilder på hur jag såg ut idag!
'
Såhär såg jag ut idag, innan jag åkte iväg!

Hade på mig en svart tunika med nitar på!

Jag ser ganska nöjd ut :P!


Trötter...!


Är verkligen trött idag!
Jag vaknade av att klockan ringde 04.00. Nu så är klockan 04.38 och jag börjar 05.00. Har precis ätit frukost ska bara ta på mig det jag ska ha på mig på jobb idag. Idag kommer det att vara mycket att göra på jobb. Men det får gå det också. Måste i alla fall gå och göra mig klar nu så att jag kan köra sen. Ha, det verkligen bäst!

Puss & Kram!


Usch, vad jag är trött idag...! Men men...jag överlever nog!


Sovedags!


Då var det dags för sängen igen!
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Är helt nysduschad och fräsh nu! Imorgon börjar jag 05.00 men jobbar bara till 10.00-10.30. Sen ska jag träna lite och efter det ska jag köra min bror till Toftanäs (Malmö) eftersom han ska iväg och åka skidor utomlands. Efter det ska jag hämta upp Kajana i stan och sedan ska vi åka till Ikea och mysa :)! Så trevligt! Ska köpa ett laptop-bord som jag kan ha min fina nya dator på! Nej, nu måste jag komma i säng :P!
Godnatt på er!


En nyduschad och osminkad Gunnhildur :P! Yeeah! Dags att sova :)!



Svettig :P!



Var precis ute och sprang!
Kom precis in från en joggingrunda med min bror. Vi sprang ungefär 5 km. Det var verkligen skönt att springa av sig. Vi tävlar typ alltid om vem som typ springer snabbast. Ska hoppa in i duschen nu i alla fall :P! Är verkligen jättesvettig. Jag vet att det låter äckligt men så blir man när man har varit ute och sprungit :P hehe. Vi hörs snart igen!
Puss på er!


Såhär ser jag ut just nu, svettig som tusan :P! (Fotot taget med min
nya mac :P) Vad tycks? Puss puss!


ÄNTLIGEN MAC!



Har äntligen fått hem min nya mac!
Min bror kom hem för ungefär en timme sedan och med sig hade han min mac. Den är verkligen skitsnygg och skitbra! Jag ångrar mig verkligen inte. Klart att jag blev lite fattigare med so what. Detta är nog helt klart mitt bästa köp genom tiderna. Åh, är så lycklig. Den är jättefin och man kan göra typ allt med den. Haha, jag och min bror tog nyss lite cp-bilder haha. De kommer här nedan. Ska snart ut och springa en runda och sedan en till med mamma :P. Hur har er dag varit?

Puss & Kram!

Haha snyggaste bilden ever :P! Mohahaha :P!

Visste ni att jag hade en tvilling :P Mohahaha :P!



Äntligen hemma!


Tuff dag idag på jobbet!
Har precis kommit hem från jobbet. Det har varit mycket att göra idag. Som tur var så kom Tanja, Sofija och min mamma och hälsade på. Så tiden gick fort idag. Det var många timmar idag på jobbet. Men nu är jag äntligen hemma. Jag ska ut nu och springa en runda sedan äta. Efter maten blir det nog en runda till fast med mamma. Efter det ska jag nog ta en varm och skönt bad. Haha, här är lite bilder kul jag hade idag "not". Men man kan i alla fall låtsas. Ha, det så bra så länge, vi hörs sen! (Bilderna är inte seriösa :P).

Puss & Kram!



Haha, dessa bilder är ju riktigt snygga :P! HAHAHAHA! Puss på er!

Godmorgon på er nattramlare :P!


Dag att jobba!
Skriver bara lite kort här innan jag sticker till jobbet. Ska jobba hela dagen idag vilket innebär 9 timmar. Vi får höras ikväll då jag lägger upp lite bilder, hoppas jag i alla fall. Måste borsta tänderna nu och sedan kila. Ha verkligen världens bästa dag! När jag kommer hem idag så kommer jag att ha min Mac (dator) Hemma! YIIIIPIIIIII! Vi hörs ikväll!

Puss & Kram!


En bild på mig från igår :P!

Godnatt på er!


Nu ska jag gå och lägga mig!
Idag ska jag äntligen komma i säng i tid. Innan 20.00 har jag sagt idag. Måste bara ta det lungt och ligga ner i sängen. Ska kolla på det okända klockan 20.00 på Tv. Sebbe var här nyss med stannade bara en liten stund. Fick en liten present av honom. Du är för gooo älskling! Fick en sportbh från hans företag. Jättefin och skön var den. Jag har den på mig nu. Fotade bara den snabbt nu så att ni skulle få se den.

Godnatt på er!



Tack än en gång! I love you! ♥

Datorn är i sönder...:(!


Bajs också!
Nu har min bärbara dator gått i sönder. Så måste iväg och köpa en ny imorgon. Den nya jag ska köpa kommer att kosta en del. Den kommer att gå på cirka 10.000 kronor. Det är sjukt, men jag behöver verkligen en ny dator. Sånt är livet. Man får se det som en inverstering. Det kommer att bli en sådan som bilden nedan tror jag!

Puss & Kram!


Vad tycker ni?

Fler Greklands-bilder!


Här kommer fler bilder från Grekland!
Åh, just nu vill jag bara åka till något varmt ställe där man bara ska slappna av och sola och bada. Göra precis vad man vill. Det är vad jag vill just nu. Sitter här och kollar in lite mobilbilder från min och älsklingens semester i Grekland (min studentpresent av honom). Vi får se och vi kan hitta någon resa snart!




Vill utooooooomlaaaaaaaands nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :P

Bilder från Grekland!


Hahaha, vikla bilder :P!
Haha hittade nyss lite gamla bilder från Grekland i sommras på mig och älsklingen. Vårt flyg blev försenat hem så vi hade skittråkigt. Därför fick vi roa oss på bästa sätt för att få tiden att gå. Haha, åh gud vilka bilder.




Haha, det är bara skoj-bilder :P! Vill tillbaka!

Färdigklippt!


Jag ringde till frisören och fick tid direkt!
Hej allihopa! Jag ringde till frisören vid 11.30 och fick tid direkt klockan 12.00. Nu är jag hemma igen. Klippt och fräsh. Blev jättenöjd. Hon tog lite med än topparna och det blev skitbra. Köpte även lite hårprodukter och sånt hos henne som ska ge mitt hår närig och sånt. Här kommer lite bilder på hur det blev!




Dagens outfit:
Idag valde jag en väldigt enkel och bekväm klädsel:
Jeans - Veromoda
Tröja - Gina tricot


Frukost!


Då var det dags att äta lite frukost!
Godmorgon på er förresten! Nu sitter jag här och skriver lite samtidigt som jag äter lite frukost. Jag älskar att börja dagen med en skål av special K`s red berries. Det är verkligen samkrik och krispig. Bären i den ger en lite surare smak and I love it. Funderar på att gå och klippa mig idag men jag vet inte riktigt, vi får väll se om det blir av. Ikväll kommer kanske älsklingen förbli en stund, får se om han orkar ta sig hit :P. Ska annars bara ta det lungt idag och vila min överstressade mage :(.


mm...det var verkligen gott med lite frukost i magen!

Jag sitter här i min mysiga T-shirt som jag fick av älsklingen för ett tag sen :P

Snygga bh:ar från Kappahl!


Här kommer två ursnygga bh:ar från Kappahl!
Killar, om ni inte riktigt vet vad ni ska ge flickvännen i födelsedagspresent så funkar alltid underkläder. Men var nog med valet och framför allt storleken. Välj en bh som du gillar och som du tror att din flickvän också kommer att gilla. De kan vara att du väljer modellen och så tar du en färg som din flickvän tycker om. Oftast vet man kanske var hon gillar för stil. Här är ett tips på två supersnygga bh:ar som era flickvän säkerligen hade tyckt om! Ett annat tips är att kanske välja svarta eller vita underkläder eftersom alla klär i det. Bh:n hittar ni på Kappahl och den kostar 249:-, det finns även trosor till! Bilder kommer här nedan.

Lycka till!


Två par riktigt snygga bh:ar från Kappahl, kostar 249:-


Vår på H&M!


Hittade nyss dessa underbart söta koftorna på H&M De kostar endast 199:- och de passar perfekt i nu till våren. Gå gärna in och kolla, det har kommit in jättemånga snygga kläder! De finns med olika mönster. En med blommor på, en med körsbärskvistar på och en med leopardmönster. Det är verkligen jättesöta!

Kan man bli mer än trött?


Usch, vad trött jag är just nu!
Kom hem från träningen för cirka en halvtimme sen, har hunnit äta och packa upp mina saker är helt död nu. Har inte duschat ät. Ska göra det nu när som när jag har ork :P. Älsklingen ringde nyss och frågade hur jag mår. Det är ju sisådär eftersom jag har problem med magen och det är verkligen jättejobbigt! Imorgon är jag ledig och jag ska bara ta det lungt och njuta av dagen. Måste framför allt vila så att jag förhoppningsvid blir bättre i magen. Måste ta det lungt och vila som satan nu. Fan asså, jag ska bli bra. Hittade nyss lite nya bilder på mig från i lördags. Här kommer de!

Puss puss!


Jag innan jag skulle iväg!

En bild till på mig innan jag skulle iväg!

Ännu en till :P!

Här är en annan bild från en annan gång (hehe, anledningen till att jag
håller vid hakan är för att jag hade en finne där :P hehe).

I väntan på mat...:P!


Sitter och väntar på maten, ska snart iväg till träningen!
Har precis vaknat, maten är snart klar. Efter att jag har ätit ska jag iväg och träna. Det blir en lång dag. Måste packa mina saker nu i alla fall och göra mig redo. Vi hörs när jag kommer hem senare ikväll. Cirka 21.00 någonting. Ha de bäst! Här kommer lite bilder på mig från lundaspelen i år (2010)

Puss & Kram!


Jag skjuter straffkast!

Här är en bild då jag går upp mot korgen!


Hemma från jobbet!


Har precis kommit hem från jobbet!
Har hunnit fika lite nu på eftermiddagen med mamma och pappa. Nu sitter jag här hemma och kollar igenom H&M`s vårkollektion. Åh, så mycket fint det finns i den. Både kläder, bikinis och underkläder, love love love! Jag vet i alla fall vad mitt nästa inköp ska bli och det är ett par snygga slitna jeansshorts. Det är riktigt snyggt faktiskt. Skulle också vilja få tag på en riktigt shockråsa tjocktröja, gärna med luva och dragkedja men vi får se om jag hittar något i den stilen. Ni får jättegärna ge tips om ni har någon bra idè. Ikväll är det träning som står på Schemat. Ska ut och springa en liten runda nu hade jag tänkt. Men får se om jag kommer fram i driverna i detta förarliga ovädret! Ha det så bra sålänge så hörs vi sen!

Puss & Kram!


Vilken tycker ni är snyggast?

Hemma igen!


Är hemma igen från träningen!
Har hunnit äta och packa upp mina träningssaker nu. Ska bara ta ett tag på rummet och hänga in mina nya kläder i garderoben. Mår skit för tillfället och är så jäkla ledsen. Det är inte pojkvännen eller min familj eller så, det är någonting annat. Men vill inte ta det här nu. Kanske berättar det en annan dag när jag mår bättre. Är bara så jäkla lack och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men skit i det nu.

Vi hade en riktigt onödig träning. Vi fick lyssna på en massa prat i en timme. Det var svinkallt i hallen och alla frös och det gjorde inte saken bättre att jag har dålig blodcirkulation och därför fryser väldigt ofta. Sedan lekte vi bara vilket var skoj. Vi körde ogräsen om alla vet vad det är och så en massa andra roliga lekar. Haha, jag och Tove vann på ogräsleken haha, fyfan vad ont jag hade i kroppen efteråt. Nella lyckades fånga en bild på det. Jag lägger upp den här nedan.

Nu ska jag bara torka bort sminket och städa lite på rummer och sedan ska jag hoppa i säng. Kolla lite på Tv hade inte suttit helt fel. Tänkte bara skriva några rader till er först. Imorgon är det jobb som gäller, sedan är det träning på kvällen. Men ska ta och göra min natteklar nu! Ha det verkligen bääääst! Vi hörs imorgon igen!

Godnatt på er!


Haha, här är bilden på när vi kör ogräs-leken :P!


Träning och träning och åter igen träning!


Idag känner jag inte alls för att träna :/.
Är riktigt trött och sliten efter veckan som varit. Ska ta bussen till träningen om en halvtimme. Ska bara packa ner lite saker i träningsväskan och sedan blir det till att bege sig till bussen. Tar bussen in till träningen idag det är smidigast, sedan åker jag med mamma hem efter. Tränar i två timmar idag. Drygt! Måste gör mina klar nu i alla fall. Ni får i alla fall ha en trevlig kväll! Vi hörs när jag kommer hem igen. Det blir väll runt 19.00-20.00-tiden. Vi hörs då!

Puss på er snyggingar!

Här kommer en gammal bild på mig

från när jag var blond :P! Hehe

Vad tycks?

Shopping!


Här kommer lite bilder på
vad jag shoppade idag!
____________________________


Trosor från H&M

BH från H&M (har redan trosorna till).

En mysig tröja med en liten fick på väntra bröstet.

Kort t-shirt med puffaxlar.

Lika dan som förra fast svart :P!

Passade på att lägga upp detta sett som jag köpte för typ en vecka sen :P!

Det var det jag köpte idag :P!

Puss på er sötnosar!



Match-bilder!


Här kommer lite bilder från matchen. Malbas - Nässjö   61-60


Innan uppkastet!

Jag vid inkast!

Snack på plan!

Jag spelar försvar på nummer 14!

VI VANN! VI ÄR BÄST TJEJER! ♥

Vi tackar efter matchen! ♥

Puss & Kram!

Bilder!


Här är två bilder på mig som jag tog precis innan vi åkte till matchen igår!


Jag innan matchen! (Borstar tänderna haha) :P!

Shalalalalalalala :P!

Puss på er!

Bilder från i lördes!


Här kommer lite bilder från i lördes!
Från när några i klassen skulle träffas hemma hos Josse. Det var verkligen kul att träffa er igen, ni som var där. Tyvärr var det många som inte kunde komma men det var trevligt i alla fall. Här kommer som sagt lite bilder från kvällen. Enjoy!

Puss & Kram!


Lilla josse!

Sabbe, Laura, Emelie och Viktor!

Josse och jag! ♥

Haha, ingen är beredd. Sabbe, Laura, Emelie, jag och Viktor!

Poooooose :P! Sabbe, Laura, Emelie, jag och Viktor :P!

Vi igeeeeeeeeeen :)! ♥

Egobild från toooan :P!

En omgjord bild på mig!

En till!

Ännu en :P! Tihihi!

Här är jag igen!

Här var lite bilder fån kvällen :P! Ha det bäääst!



Shopping!


Sov hos älsklingen inatt!
Efter matchen igår så stack jag, mamma, Tanja och Sofija och fikade på Espresso house i stan. Sedan hämtade älsklingen mig i stan och vi köpte lite godsaker med oss hem och mös film hela kvällen. Jag är ledig idag med han skulle jobba så jag åkte med honom in till stan och det blev självklart en liten shoppingrunda. Köpte lite mys och baskläder som alltid är bra att ha plus lite underkläder :P. Ska lägga upp det nu när som. Måste bara fota det.

Puss sålänge!

VI VANN!


Vi vann matchen med ett poäng!
Hej alla söta läsare! Igår vann vi matchen mot nässjö med ett enda poäng. Vilken jäkla rysare asså. Det var sjukt. Vi ledde mer eller mindre hela matchen med cirka 10 poäng. Mot slutet så gick tiden och och pängen blev mer och mer lika. När det var cirka en och en halv minut kvar så stod det 54-54. Med några sekunder kvar så låg vi under med ett poäng. 59-60 till oss. I de sista sekunderna så satte vi ett skott och det stod då 61-60 till oss och det återstod 0.1 sekund då. De han inte avsluta ens så vi vann matchen. FYFAAAN VAD BRA TJEJER! Har ganska många bilder från matchen med lägger in dem lite senare eftersom jag inte har överfört dem från kameran till datorn än men det kommer. Här kommer en gammal goding som ni får njuta av tills de andra bilderna kommer!

Puss på er!


Ni får ta och titta på denna härligt gammla bild på Josse, mig och Emily
sålänge! ♥

Dags för match!


Idag är det match mot Nässjö som gäller!
Ska bara fixa mig och packa ner saker. Sedan ska mamma och jag hämta upp Tanja och Sofija. Efter matchen blir det bio och sedan ska jag hem till älsklingen och tillbringa kvällen där. Har lite bråttom nu, men hör av mig ikväll eller imorgon! Bilder från igår kommer imorgon. Ha det bääääst!

Puss & Kram!


Här kommer ett smakprov från igår :P! (Sabbe, Laura, Emelie, jag och
Viktor).


Dags att fixa sig!


Klassfest!
Idag är det klassfest som gäller med det gamla gänget från klassen eller i alla fall några stycken av dem. Har precis kommit hem från jobbet eller ja, jag och mamma var ute och gick efter jobbet. Det var mysigt men väldigt kallt. Fick gå inom en affär för att köpa ett par leggings som jag kunde ha under eftersom jag frös så mycket. Ska när som helst bege mig in i duschen för att blir lite fräsh, sedan blir det till att leta upp något snyggt som jag kan ha på mig ikväll. Vad ska ni göra ikväll? Jag lovar att lägga upp lite bilder från kvällen lite senare idag.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig med jag hittar väll alltid något, har en hel del kläder som jag aldrig har använt ens, det blir väll någonting av det. Imorgon är det match mot Nässjö som gäller sedan blir det bio med Tanja och Sofija och sedan ska jag hem till älsklingen och tillbringa mig kväll hemma hos honom med hans föräldrar, mysigt mysigt! Nej, nu måste jag snabba mig lite. Lägger som sagt upp bilder lite senare. Antingen idag eller imorgon. Ha det bäst kära läsare!

Puss & Kram!


Festen kommer att äga rum hos den här lilla fjanten
längst till höger :P! (Emily, jag och Josse ♥).

Haha, hittade nyss lite gammla bilder på ligan (Nicole,
Josse, jag och Kajana ♥).

Hehe, söt bild :P! Kajana, Josse, Nicole och jag! ♥

Love! ♥ (Emily, Josse och jag).

Haha, Jag, Josse och Kajana :P HAHA LOOOOVE! ♥

Jag och Kajana :) ♥

Vi på studenten :)! (Emily, Kajana, jag, Laura, Josse och Nicole) Jag
älskar er tjejer! ♥

Här var lite bilder på oss!

Hello Sweden!


Hoppas att allting är bra med er!
Själv är man sliten i hela kroppen. Är skittrött efter träningen. Har precis packat upp mina träningssaker. Ska snart slänga mig i sängen och ligga där tills jag somnar. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, det är jobb som gäller! Mamma har köpt så sjukt mycket gottigheter som nötter, god frukt m.m så ska se vad jag plockar ihop för något gott. Håller på att försöka få tag på Kajana om hur morgondagen ser ut. Nu svarade hon tihi :P! Hon och Jens har precis köpt en till liten kise-mise, så himla sött! Usch nej, nu ska jag faktiskt ta och hoppa i säng, ska bara ringa Nicole och höra med henne. Godnatt på er gullisar!

Puss & Kram!


Här är en bild på mig och min älskade Mandis, åh vad
jag saknar dig din tolle! Kom hem snaaaart!
(Hon reser runt i världen med sin pojkvän och kommer
sammanlangt vara borta i 7 månader :(, så det är ungefär
5 månader kvar). Godnatt på er sötisar!

Träning träning träning!


Har sovit nu i tre timmar...!
Fy tusan vad skönt det var. Tänkte bara skriva några rader innan jag går ner och äter lite mat. Är sjukt trött nu, men det blir väll bättre när jag ätit lite och så. Ikväll blir det bums i säng när jag kommer hem från träningen. Är helt seg i hela kroppen så måste vila ut mig lite, plus att jag ska jobba hela dagen imorgon, vilket är 10 timmar. Men måste ner och äta lite nu. Vi hörs antagligen ikväll! Ha det bäst sötnosar!

Puss & Kram!


Slänger upp en liten basketbild på mig från lundaspelen. Det är jag
som skjuter straffkast (längst till vänster på bilden) :P! Puss!

Problem med finnar?


Inför mensen så kan jag få lite finnar...
Speciellt precis innan. Då kan det dyka upp lite finnar och andra tråkigheter i mitt ansikte. Jag själv blir jättedeprimerad och tänker på det hela tiden. Har ett tips till er som kanske känner detsamma. Jag har lite olika produkter. Har testat ganska många genom åren men det är framför allt apotektets produkter som faktiskt är bäst. Detta är en konstigt tips kanske men det hjälper. Varje gång jag får en finne så klämmer jag den och sedan häller jag eller duttar på alsollösning som kostar runt 20:- på apoteket. Det torkar ut finnen med en gång. Det är jätteeffektivt. Sedan har jag två andra produkter som också hjälper väldigt bra och det är lite produkter som är till för acne som jag använder trots att jag bara får en finne lite då och då. Det är i alla fall Acos (från apoteket) Acnelösning, det är som en ansiktisvatten men det svider lite grann och sedan är det basiron som finns receptfritt på apoteket, det sätter man på finnen eller finnarna på kvällen innan man går och lägger sig och finnarna torkar ut. Här kommer lite bilder på hur produkterna ser ut!




Är hemma från jobbet nu!


Har precis ätit och städat lite. Ska ta och hoppa in i duschen sedan lägga mig några timmar för att orka med dagen. Ikväll blir det träning och sedan bums i säng eftersom det är en lång dag imorgon på jobbet. Ska jobba 10 timmar imorgon också. Sedan på kvällen så blir det antagligen klassfest. På söndag är det match mot Nässjö som gäller. Är så himla trött nu så att jag hade kunnat somna här i stolen. Vad ska ni hitta på idag?

PUSS PUSS!


Då är det dags att hoppa in i duschen! Snyggaste outfitten va?

Jag igen! Dags för en vaaaaarm dusch!


Hemma!


Äntligen hemma efter en otroligt lång och påfrestande dag...!
Nu är jag äntligen hemma från jobb, träning och solning. Var tvungen att sola lite idag så att man fick upp färgen igen. Känner mig så blek annars. Åkte och överraskade älsklingen idag. Stod utanför hans jobb i 15 minuter och väntade på att han skulle komm ut haha :P. Hade köpt lite björn borg kalsonger till honom som en liten present. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, är lika fräsh som en skunk just nu haha! Hur har er dag varit? Här kommer lite bilder från solningen!

Puss på er!


Soooooolarium :P!

Innan jag ska lägga mig i solariumet!

Jag i solariumet :P! Hellooooooooooo!

Jag efter sooooolningen :P! BRUUUUUUUN! =)


Jobb jobb jobb!


Då är det dags att sticka och jobba...
Ska bara fixa håret och packa min träningssaker sedan ska jag köra iväg till jobbet för att jobba 9 timmar idag. Ska iväg till träningen direkt efteråt :/. Efter träningen ska jag nog ta en avkoppling genom att sola lite solarium. Måste ut och skrapa bilen :(, fullt med snö ovanpå och det har säkert frusit till is också, usch vad tråkigt och jobbigt. Måste packa ner träningskläderna nu. Vi hörs antagligen ikväll när jag kommer hem. Är hemma kanske runt 21.00. Ha det bäst kära läsare!

Puss & Kram!


Haha, här kommer en gammal bild från ettan på gymnasiet. (Förfest
hemma hos Hanna L).

Godnatt allihopa!


Nu är jag verkligen trött!
Det har varit en lång dag med bland annat fotbollstittande, mysande och ätande hehe. Har vilat idag från träningen. Det behövde jag verkligen. Har inte vilat på hur många dagar som helst. Blev en hel del strul idag men det är väll löst hoppas jag. Nu ska jag lägga mig och titta på Alvin och Gänget haha. Får se hur den filmen är. Har gjort lite fruktsallad som jag ska äta till. Imorgon blir det jobb i måååånga timmar. Glömde att säga att Stefans lag vann hela cupen! GRATTIS! Han gjorde 2 mål i finalen. Sjukt bra jobbat!

Godnatt sötisar!

Puss puss


Ny blir det film-myyyyyyyyyyyys! =) Ha det bäst!

Dagens outfit!



Här kommer bilder på vad jag hade på mig idag!

Jeans - H&M

Topp - MQ

Halsband - H&M

Klocka - GANT

Armband - Marc by Marc Jacobs

Gamla bilder!


Hittade nyss en massa gamla bilder :P!
Här kommer dem... :P! Mysiiiiiga minnen!


Jag och Emilia i hallen (jag dömde :P)!

Haha, vilken bild! Det var när vi skulle spela laserdoooom :P Haha!

Jag och Amanda inne på laserdom :P

Min hejar-klack uppe i Göteborg :P! Yeaaaah!

Stuuuuden i skolan! Laura, Josse, Emily och jag! HAHAHA! ♥

Josse, jag och Nicole :P ♥

Hahahaha, jag är sur tydligen :P Hahaha!

Haha, jag och Felicia får skrattanfall i Göteborg :P Hahaha! Så skooj! =)

Haha, vad gör jag? Jag dööööör! Hahahaha!

Haha, här var lite gamla bilder. Lägger nog upp fler lite senare!



Dags att göra sig klar...!


Ska ta och hoppa in i duschen nu...
Tanja, Sofija och Batto hämtar upp mig här hemma om en timme. Vi ska iväg och kolla på Stefan när han spelar final i skånecupen (fotboll). Har bara lite ångest. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Men jag har ju en hel del kläder som jag inte ens har använt. Vi får se vad det kan bli. Ska i alla fall ta med mig min nya kamera och ta lite bilder. Vi hörs senare idag! Ha en riktigt bra dag! ♥ Tror även att min älskling kommer dit och kollar på matchen :)! YEES!


En bild från Grekland i sommras! Jag och min snygging! ♥

Var nyss med på TV!


Sjuuuuukt!
När jag vaknade i morse så kollade jag lite på tv. Det fanns inget som var direkt bra men jag bläddrade och bläddrade och plötsligt så var det cirkus på tv. Cirkusen de visade kände jag igen och det visade sig vara den cirkusen som jag och älsklingen var och såg i sommras. Helt plötsligt ser jag mig och älsklingen i bild på Tv, hahahahaha. Det var faktiskt riktigt sjukt :P. Det var inte bara en gång de visade oss utan sådär typ fem gånger. Haha, som det kan gå :P!


Här är en bild på oss från cirkusen i sommras :P! Hehe!

NY KAMERA!!!


Taaaaaack!
Idag när jag kom hem från träningen så hade min bror köpt en ny kamera till mig. YEEEAH! Tack min kära älskade bror. Du är helt underbar! Tack tack tack tack! Nu blir det till att ta måååånga bilder :P. Några förslag på vad ni vill att jag ska fota? Sitter bara här och väntar på Tanja och Sofija. Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på kameran i alla fall innan de kommer!

Puss & Kram!


Här är en liten bild på den! Ha det bäääst! ♥

Urinvägsinfektion :(


Baaaaaaaaaaajs :(!
Nu vet jag anledningen till varför jag har haft så ont i magen på sistonde. Den första anledningen som jag har vetat ganska länga är att jag har stressmage. Det är för att jag stressar för mycket. Bland annat på jobb, träning, och fritid. Var hos läkaren idag och det visade sig vara urinvägsinfektion. Jäkla skiiiit. Måste gå på medicin nu men tränar i alla fall. Kanske inte det bästa men jag klarar inte av att vara utan träningen. Nu sitter jag här och väntar på att Tanja och Sofija ska komma. Ha en underbar kväll!

Puss puss!


Snöööööö! Jag på väg hem från jobbet innan idag med min fina mössa
som jag fått av min mamma! ♥

En till bild på mig! Vad tycker ni om snö egentligen?

Snöööö :(


Åh, börjar bli trött på snö nu :(!
Har precis kommit hem från jobbet. Ska bara hoppa in i duschen och sedan lägga mig en stund. Mamma ringde och fick tid hos läkare till mig lite senare idag (13.45). Jag ska dit och ta lite prover. Det är någonting som inte stämmer med mig mage :(. Sedan blir det hem och vila sig lite till och sedan blir det träning ikväll. Efter träningen ska jag och Tanja och Sofija ta det lungt och kolla på film eller något. Vi får väll se :P! Hoppar att ni får en trevlig dag!

Puss och kram!


Här är en bild på mig från igår på lundaspelen innan matchen!

Sängen kallar...!


Sääääääängen kallar!
Jag är så jäkla trött just nu. Imorgon är det jobb som gäller, ganska tidigt. Efter jobbet ska jag hem och sova lite middag. Sedan blir det träning på kvällen och efter det så blir det bara till att ta det lungt med Tanja och Sofija. Det har varit en lång helg med mycket basket. Känner mig helt trött i huvudet efter allt som har hänt. Kanske kanske kommer min älskling till mig imorgon kväll och överraskar mig! Åh, saknar dig hjärtat! ♥ Nej nu ska jag nog ta och borsta tänderna för att sedan hoppa i säng. Vi hörs imorgon igen söta människor!

Puss puss på er!


En osminkad fis som säger godnatt :P! GODNATT! :D

Sommarkänsla hos H&M!


H&M har börjat få in sina ny vårkollektion!
I den finns det snygga skor till väldigt bra priser, kolla bara här nedan. Gå gärna in på deras hemsida www.hm.se och titta vad de har att erbjuda!



Sko 1 - 199:-
Sko 2 - 99:-
Sko 3 - 99:-
Sko 4 - 99:-
Sjukt snygga skor till otroliga priser!

BAJS!


Vi förlorade kvartsfinalen idag...:(
Vi mötte eos i kvartsfinal idag i lundaspelen. Tyvärr gick det inte hela vägen. Hade vi bara spelat så som vi gjorde i andra halvlek så hade vi tagit hem det. Tyvärr var detta mitt sista år som jag får vara med och spela lundaspelen, sen är jag för gammal :(. Men men, det är inte så mycket att göra åt saken nu, det är bara att gå vidare. Lite surt att avsluta det såhär men men, sånt är livet.


Här kommer en bild från Prag 2009 (Erika, Amanda, jag, Tijana och
Emelie) ♥

Godmorgon!


Nu är det snabba puckar som gäller!
Ska bara slänga mig i duschen och sedan packa ner mina saker. Mamma och jag ska snart hämta upp Tanja och Sofija hemme hos dem. Sedan så åker vi mot lund där vi ska spela kvartsfinal i lundaspelen. Håll tummarna :D! Börjar få lite fjärilar i magen nu. Men detta ska vi fan klara av tjejer, vi kan ta hem detta. Det har vi ju gjort ett år tidigare. Men ska göra mig klar nu. Ha en underbart bra dag!

Puss puss!


Haha, hittade denna bilden på datorn. Hahahaha, säger bara WHAAT?

Natti natti!


Nu är det dags för mig att hoppa i säng!
Är jäkligt trött nu. Det har varit en väldigt lång dag idag. Ska upp ganska tidigt imorgon så måste komma i säng nu snart. Min säng är nybäddad och mysig. Ska bara torka bort det där jäkla sminket och borsta tänderna. Sedan ska jag bara slänga mig i sängen, det behöver verkligen jag. Min mage är ännu inte bättre. Fick ont idag igen på första matchen. Får se vad som händer. Ska i alla fall boka tid till läkare imorgon. För det funkar verkligen inte att gå runt att ha ont i magen jämt och ständigt. Godnatt på er sötisar. Vi hörs imorgon igen!

Puss puss!


Såhär ser jag ut just nu! Borsta borsta tänderna! Godnatt på er!

Gillar ni svarta skor med nitar?


Gör ni det?
Gå då in på www.have2have.se för där rear de nu ut dö snygga skor. Som till exempel dessa snyggingar här nedan :P. Gå gärna in och ta en titt. De har väldigt snygga väskor och skor. Kommentera gärna vad ni tycker!

Sko nr:1 - 390:-
Sko nr:2 - 390:-
Sko nr:3 - 350:-

Puss & Kram!

A-SLUTSPEL!


Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
Tänkte bara berätta att vi är med i A-slutspel i lundaspelen. Imorgon spelar vi kvartsfinal mot eos. Får se hur det går. De ställer ju upp med ett sjukt grymt lag. Ja, vi får väll ta det som det kommer imorgon. Hur har eran dag varit? Älsklingen var och såg båda matcherna idag. Det är så skööönt att ha dig där. Självklart var min älskade mamma också på plats (som vanligt) och mina små älsklingar Tanja och Sofija. Jag älskar er!


Här kommer en bild på mig från balen!

Puss på er!

Nej!


Nej, nu måste jag göra mig klar så att jag kommer iväg i tid!
Måste hoppa in i duschen nu och packa mina saker. Ska snart hämta Tanja och Sofija för att sedan sticka till lundaspelen och spela match. Vi hörs väll antagligen när jag kommer hem ikväll. Sista matchen spelas klockan 15.00 :/. Men ska försöka att skriva något litet innan jag går och lägger mig. Ha det bäääst!

Puss och kram!


Sofija, Emilia, jag, Tanja och Kija! Ni är underbara! ♥

Shopping...!


Lovade att visa det jag har köpt under den senaste tiden...!


Lite trosor :P!

En ny mysse :P!

En snygg T-shirt från Levi`s

En vit T-shirt med lite coola detaljer!

en jättesöt vår/sommarblus :)!

Puss på er!

LUNDASPELEN 2010


Här kommer lite bilder från gårdagens match!
Vi vann igår mot ett danskt lag med 39-29. Idag möter vi ännu ett danskt lag med även ett tyskt lag. Här kommer i alla fall lite bilder från igår.


Jag i mitten i blått!

Jag på väg in mot korgen!

Retur!

Jag skjuter straffkast!

Jag påväg in på retuern (längst till vänster).

Hannah och jag! Detta får bli den sista. Måste gå och göra mig klar nu
lägger upp dem sista när jag kommer hem från Lundaspelen ikväll.
Men det blir sent. Vi spelar vår sista match klockan 21.00. Men vi hörs
ikväll. Ha en riktigt bra dag!

Puss & Kram!

Godmorgon!


Fy tusan vad det var skönt att sova inatt!
Hade inga mardrömmar. Igår hade jag den värsta någonsin. Vaknade och var helt blöt av tårar i hela ansiktet men ville inte väcka Sebbe. Kunde tillslut somna om igen. När jag vaknade igen var jag tvungen att ringa Tanja och fråga om hon levde. Usch vilken dröm :(.

Nu ska jag snart börja göra mig redo för om två timmar ska jag hämta Tanja och Sofija. Vi ska till lund och spela luuuundaspeeeeelen, wiiiihooo! Var nära att få åka abulans igår. Fick cp-ont i magen. Har aldrig haft så jäkla ont. Kunde inte göra någonting alls. Usch, vad jobbigt det var men det gick över efter en stund som tur var. Hoppas att det aldrig blir så igen. Här kommer lite bilder från i förrigår :P!


Innan jag körde hem till Sebbe!

Jag igen!

Lite egobilder :P!

Ibland får man faktiskt lov att vara ego :P!

Ännu en bild!

Ha en bra dag sötisar!

Bilder på mig och älsklingen från nyår!



Jag och min fina älskling!

Jag älskar dig! ♥

Orkar inte lägga in fler bilder just nu, lägger upp fler bilder
imorgon! Puss på er!

Idag!


Sov hos älsklingen inatt!
Sov hos älsklingen inatt. Sedana blev det Nova lund med Sebbe och hans mamma Annika. Vi shoppade lite och mös. Det var jättemysigt! Här kommer lite bilder!


Såhär såg jag ut idag innan vi åkte till nova lund :P!

Här är en bild till på mig :P!

Annika och Sebbe i soffan :) ♥

Puss puss!

Dåliga mobilbilder från nyår!


Här kommer lite dåliga mobilbilder från nyår!
De bättre bilderna som de andra tog kommer senare!


Haha, Nicole, Emily och jag ♥

Vi! Nicole, Kajana, Emily och jag ♥ Älskar er tjejer!

Jag och min man :)! ♥

Raketer :)!

Mamma hade köpt sånna till oss :) ♥

Fler bilder kommer senare från nyår, när jag har fått dem!

Lösögonfransar, ögonskugga och rött läppstift!


Ångeeest...
Var tvungen att dra in till stan snabbt som tusan på nyårsafton för att köpa lite smink. Den blev lösögonfransar, ett rött läppstift och ögonskuggor. Här kommer lite bilder. Lösögonfransarna blev skitbra. Ser sjukt naturliga ut faktiskt!


Ögonfransarna jag köpte!

Såhär blev det, väldigt dålig bild men...

Jag med det röda läppstiftet :P

Puss ♥

I´m back!


Hej igen!
Förlåt om jag inte har skrivit på några dagar men det har varit så mycket på senaste tiden med jobb, nyårsfirande, familj, vänner, pojkvän och idag startade cupen. Har massvis med bilder att lägga upp. Tänkte börja med nyårsbilderna. Jag tog själv inte alls många bilder. Glömde helt bort kameran. Men de andra tog några bilder som jag har snott. Lägger upp dem nu med en gång!

Puss på er!

Godkväll!


Har väldigt bråttom...
Förlåt att jag inte skrev igår. Hann inte. Skulle jobba och sedan direkt iväg typ. Nu ska jag iväg till älsklingen. Måste verkligen iväg nu innan det blir försent. Imorgon är det cup som gäller. Kommer hem vid 21.00 ungefär. Skriver då igen och lägger upp lite bilder från igår! Ha det bäst!

Puss & Kram!


Love love love ♥