Dagens outfit!

Här kommer en bild på dagens outfit. Idag går jag klädd i ett par avklippta jeans från märket LEE. Skärp från H&M och T-shirt från Gina tricot! Vad tycks?

Träning!

Nu är det dags för lite träning. Ska iväg och jogga en runda, men måste först bli klar med rummet :/. Här har jag på mig mitt nya träningslinne från NIKE, skitsnyggt är det och på benen har jag mysshorts från H&M.

Städning & rensning!

Nu är jag i full gång med att städa rummet och rensa ur kläder så att man får plats med allt det nya. Tyvärr är det mycket som ska slängas eller rättare sagt lämnas till insamling. Just nu ligger det kläder lite överallt :/ lite segt. Det känns som om det inte försvinner utan att det bara blir mer och mer. Men det blir mycket bättre i alla fall! Här ska ni få se!

Stööööök i garderoben, HATA!

En jäkla massa underkläder :/

Men fint blev det

Nu är det mycket bättre i garderoben i alla fall, bara byrålådorna kvar...

Det blev bra visst?

Åh...jobbigt att ha det stökigt och kläder överallt :S

Detta plus två andra påsar ska lämnas på insamling...Bye!

Sol & bad!

Har varit dålig på att uppdatera bloggen nu den senaste tiden men det har ju varit så underbart väder så har inte haft tid eller ork. Man får ju ta vara på tiden och vara ute nu när det är så fint väder inte sant? Här kommer i alla fall lite bilder från när jag var på badet igår. Har min nys bikini på bilderna :)!

Åh vad det är härligt med sol :)!

Mer solande

Badet!

Sola, sola, sola :P!

Upp & Hoppa!

Upp & Hoppa för nu blir det träning som gäller. Nu ska jag iväg till skogen och springa lite och efter det ska jag till gymmet. Efter gymmet blir det bad och sol för det är ju så himla fint väder ute. Åh, I love it! Vi hörs lite senare! Puss

En bild på mig på stranden (Midsommardagen)

Min midsommar i bilder!

Här kommer lite bilder från min midsommar. Jag hade det verkligen trevlig och mysigt! Tack alla för en lyckad kväll! Här kommer bilderna i alla fall!

Jag i min fina midsommarkrans!

Maten som jag och älsklingen fixade!

Lite snacks :P!

Framplockat :)!

Pyntat och fint!

Fotbollstittande!

Tårtan som jag gjorde!

Sedan blev det lite golf (Sonny och min fina pojkvän)

Tanja älskling och jag!

Vi igen :)!

Sofija älskling och jag!

I love you! ♥

Jag och min fina älskling!

Det finns ingen finare än dig!

Mys mys!

Vi mös vi elden!

Giiirls :)!

Första doppet!

Idag har jag jobbar i tio timmar, det är därför jag inte har bloggat. Kom hem från badet för en liten stund sedan. Det blev första doppet för i år. Simmade också lite med mammi. Nu har jag precis kollat på fotbollen. Så jävla bra Tyskland är, England kan ju gå och ta sig någonstans :P! Nej, nu ska jag ut och powerwalka en timme och sedan blir det god mat med la familia :)! Vi hörs senare! PUSS på er!

Här är en bild på mig från igår :)! Vad tycker ni om min fina krans?

Midsommar afton!

Var väldigt dålig på att uppdatera igår men det blir bättre I promise. Gårdagen blev lyckad. Mycket mys och god mat. Ät stolt över mig själv och älsklingen att vi hade fixat så fint. Hinner inte skriva så mycket just nu ska snart hoppa i säng eftersom jag ska upp tidigt i morgon och jobba tio timmar! Har även en hel del att göra efter jobbet i morgon. Vi hörs i morgon i alla fall (haha, det blev en hel det i morgon hahahaha) ha en trevlig kväll allesammans! Puss på er!

Gammal bild på mig och Alex :)!

Midsommar!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag har i alla fall varit uppe ett tag. Har varit och jobbet nu hela morgonen. Ska snart ta och packa ner lite mat och kläder för sedan ska jag bege mig hem till min älskade pojkvän där det ska fixas mat, tårtor m.m inför midsommarfesten som vi ska ha gemensamt idag. Började även på mitt nya projekt igår som jag inte riktigt kan avslöja än men snart ska ni nog få reda på det. Ska packa ihop alla saker nu och sedan bege mig. Vi hörs kanske kanske lite senare idag men det är inte säkert. Vad ska ni göra idag? Ha en underbar midsommarafton allesammans! Puss på er!

Vältränad?

Har nyss kommit hem från jobbet. Har precis skurit upp lite jordgubbar i en skål som jag ska ligga och mumsa på i sängen. Jag är helt jäkla slut. I morgon blir det jobb igen och sedan ska jag fixa inför min och älsklingens midsommarfest. Sen är jag ledig på lördag och det känns så himla bra, ni anar inte. Sen är det jobb på söndag men sen är jag ledig måndag och onsdag och då blir det schteeeek på stranden, om det blir fint väder vill säga. Nej, nu ska jag slänga mig i min sköna säng och äta lite goda jordgubbar, muuuums :)! Puss

Dags att jobba!

Då var det dags idag igen och jobba. Älsklingen själv är ledig, jäkla glidare. Tycker själv avv jag har jobbat på tok för mycket nu det senaste tiden. Idag blir det jobb i 10 timmar sedan blir det träning med mammi som vanligt på gymmet. Måste in och duscha nu är helt jäkla svettig efter rundan med rullorna. Det är fan bra träning att åka rullor :P! I love it!

Jäkla fuskis som kan ligga kvar i sängen och mysa!

En söt liten T-shirt!

När jag köpte min midsommarklänning så hittade jag även en söt liten T-shirt! Perfekt myströja eller bara ha som T-shirt över bikinin när man är på väg till stranden nu i sommar. Vad tyckte ni om den?

Midsommarklänning!

Då var midsommarklänningen fixad. Jag köpte ju en men när jag kom hem och testade den så var den för liten :(. Men nu har jag i alla fall hittat en. Tyckte att den var dö söt och lite speciell :)! Vad tycker ni? PUSS

Hemma igen!

Åh, idag fick jag lite damp. Skulle till peugeot (eller hur det nu stavas) och skulle fixa det med bilen men de försökte lura mig, jäkla idioter. Hur kan man bara göra så när en oskyldig och okunnig kommer in och frågar om hjälp? Nej, efter det blev det lite tröstshopping. Visar lite senare vad jag köpte. Ska ut och jogga en runda nu innan jag ska lägga mig. Är helt död. Måste komma i säng tidigt idag! Puss på er!

Min snygga älskling!

Sista dagen!

Då var det sista dagen på "basket-jobbet". Har bara ett pass kvar nu i eftermiddag. Men har en hel del att göra senare idag. Måste fixa en sak på bilen hos peugeot och sedan måste jag byta min midsommarklänning :(. Orkade inte testa den i affären igår. Bläää, men det får gå. Sedan blir det lite träning som gäller och efter det bums i säng. Är så trött idag så det knappt är sant. Vi hörs lite senare, ska iväg till jobbet nu. Puss på er!

Idag kör jag på rosa :P!

Nu bär det av mot Malmö!

Nu bär det av till älsklingen, det blir lite shopping och det blir mathandling inför midsommar. Vi hörs imorgon! Puss på er!

Lunch!

Hemma på lunchen idag igen då! Jobbade först på det ena jobbet 06.00-11.00 och sedan direkt till det andra som är från 11.00-15.30. Har i alla fall lunch nu och är hemma en stund ska snart iväg igen och jobba det sista passet. Efter det ska jag hem och fräscha till mig lite för jag och älsklingen ska iväg och storhandla inför midsommar, eftersom vi ska ha midsommarfest tillsammans. Sen ska jag dra med mig honom till gymmet där vi ska pumpa lite haha. Eller ja han kanske, inte jag jag springer bara på löpband, typ :P! Här kommer i alla fall en dagens outfit-bild i alla fall. Puss på er! (Lite dålig bild med min kamera ligger ute i bilen, sorry).

Dröm-sommarskor!

Jag har letat och letat efter mina dröm-sommarskor och nu äntligen har jag hittat dem. Jag hittade dem igår och blev helt lycklig när jag såg dem och var naturligtvis tvungen att köpa dem. De är helt underbara. Perfekt så som jag ville ha dem. Jag lovar att lägga upp en bild på dem lite senare idag!

Ut och rulla!

Nej, nu ska jag ut och rulla lite. Fastnade framför Tv:n när jag kom hem och givetvis somnade jag också. Nu ska jag ut och rulla en runda sedan blir det en lite joggingrunda också. För ikväll ska jag bara ta det lugnt (det är ju Spanien på Tv!) Vi hörs lite senare. Puss!

Dags att jobba igen!

Måste sticka iväg och jobba nu igen. Ska hämta upp Helena på vägen. Skönt är det att man slutar halv fyra idag så att man hinner att göra någonting annat. Jag hade tänkt att träna lite och sedan är det ju fotboll som gäller på Tv. Nej, nu måste jag verkligen kila! Ha det så bra så länge så hörs vi lite senare! Kram på er!

Bild från i somras (Grekland) på mig och älsklingen! ♥

Lunch!

Hej på er allihopa! Har precis kommit hem nu. Åt lunch med Helena och nu är jag hemma och ta det lite lugnt innan jag ska iväg och jobba igen. Gårdagen var jättemysig. Jag och Frida tränade på som galningar. Vi sprang en hel mil på löpband plus styrketränade, fy vad vi var bra :)! Sen stack jag hem till älsklingen där vi lagade mat tillsammans och slappade vi Tv:n hela kvällen. Tänkte bara lägga upp en bild på dagens outfit innan jag sticker och jobbar igen. Ikväll blir det fotboll och vet ni vem som spelar? Jo, SPANIEN! Woohooo! :) Puss på er så länge!

Dagens outfit :)! Vad tycks?

Dags att träna!

Nej, nu är det snart dags att gå upp. Ligger just nu bara i sängen och degar mig med datorn. Idag blir det mycket rännande. Ska fört till stan och handla lite med Frida sedan ska vi till Friskis och Svettis på Ön och träna. Jag har aldrig varit där så det är lite spännande. Sedan ska jag hem till älsklingen och vi ska laga gooood mat och mysa hela kvällen. I morgon blir det ju jobb som vanligt hela veckan plus söndagen. Jaja, vi hörs lite senare! Puss på er!

Min middag för någon dag sedan, åh vad jag blir hungrig nu! :P

Dålig uppdatering!

Hej på er! Jag vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera igår och idag. Men igår var det så sjukt stressigt det var att gå från det ena jobbet till det andra och efter det skulle jag på ett möte och efter det hinna träna jättesnabbt för att sedan åka till pojkvännens föräldrar. Kom hem väldigt sent igår och idag har jag och min pojkvän haft världens underbaraste morgon. Vi har bara myst hela morgonen/dagen. Vi vaknade ändå hyfsat tidigt. Låg och kollade på Tv länge tills vi var så hungriga. Då stack vi ner till affären och handlade frukost som djur :P! Vi köpte typ allt som man kan ha på frukostbordet, haha! Sedan har vi sovit lite till, tränat tillsammans och kollat lite mer på Tv. Nej, nu ska jag börja göra mig klar. Ska snart ut och åka rullor med Tanja och Sofija! Vi hörs lite senare. Puss på er så länge! (Lägger upp lite bilder på gårdagen outfit här nedanför)

Jag brukar inte vara så glad för så mycket färger men jag gillar den här blå färgen :)!
Vad tyckte ni?

Hemma under lunchen!

Nu är jag hemma men det är bara över lunchen ska snart iväg till jobbet idag. Har jobbat sen klockan 04.00 i morse så börjar bli lite trött. Efter jobbet ska jag på ett möte och efter det ska jag försöka hinna träna lite innan jag och älsklingen ska hem till hans föräldrar och äta. De åker nämligen till Italien i natt och kommer att vara borta i cirka tre veckor. Har i alla fall hunnit ta en "dagens outfit-bild" medan jag har varit hemma så här kommer den! Puss på er!

Vad tycks?

Såhär ser jag ut idag :)!

Nytt!

Köpte denna tröja för ett tag sen men den har tyvärr bara legat i garderoben. Lite synd att jag inte har använt den än bara. Tycker ju att det är väldigt söt även om den kanske ska vara fräck. Får väll ta och använda den nu någon dag innan det blir för varm :P

Hemma från jobbet!

Vilken  dag det har varit. Det har varit mycket att göra på jobb idag. Är äntligen hemma. Tråkigt att jobba när det är så fint väder ute. Väntar på att maten ska bli klar efter det ska mammi och jag iväg och träna på gymmet. Det ska bli nice men dagen imorgon kommer inte blir nice. Imorgon börjar jag 05.00 och slutar 16.00. Ska jobba på två olika jobb imorgon och efter det ska jag på ett möte och efter det blir det middag hemma hos Sebbes föräldrar. Det kommer att bli en krävande dag. Men jag överlever väll. Är ju ledig helgen i alla fall, sköööönt! Puss på er så länge!

Nytt!

Köpte denna tröjan för ett tag sedan men den har bara legat i garderoben. Jag tycker att den är ganska söt faktiskt även om den kanske ska vara fräck! Måste ta och använda den nu någon dag innan det blir för varmt :P! Vad tyclte ni om den?

Upp & Hoppa!

Då vad det dags att stiga upp igen! Nu sitter jag i köket och äter en rejäl frukost, gott var det! Nu ska jag ut och åka rullor en runda innan jag gör mig klar inför duschen. Det är så skönt att ta en sväng med rollorna eller bara träna innan man sticker till jobbet. Man känner sig så mycket fräschare. Idag blir det en lång dag på jobb (tio timmar) men det får gå. Efter jobbet ska jag och mammi till gymmet och träna tillsammans vilket vi gör varje torsdag. Nu ska jag ta på mig rullorna och åka ut i det fina vädret! Vi hörs lite senare idag! Kram på er så länge!

Jag ute i det fina vädret igår :)!

Dagens outfit!

Här kommer en bild på vad jag hade på mig idag. Väldigt enkelt men ändå väldigt snyggt. Nu ska jag ta och städa lite köpte några smarta förvaringslådor på IKEA som jag ska fixa och dona med nu. Visar er sen. Ha en super kväll!

Vad tycks?

Nytt!

Igår när Pappi och jag var på Burlös center så handlade jag lite saker. Jag köpte bland annat den här T-shirten som jag också hade på mig idag till mina nya militärshorts. Det blev enkelt men snyggt tillsammans. Vad tycker ni?

Väldigt enkel men ändå snygg!

Nytt!

Köpte ett par nya shorts för någon vecka sedan som jag inte har använt än och eftersom det blev så fint väder idag så tog jag på mig dem. Här kommer en bild på dem. De är så sjukt sköna och snygga :P! Vad tycks?

Hemma från jobb!

Är nu hemma från jobb. Jag hade bara två pass idag så det var ganska lungt. Men man blir ändå rätt trött av att träna barn en hel dag, plus att man får nya barn till varje pass. Nu ligger jag i soffan och ska kolla på VM, det är ju Spanien ♥ som möter Schweitz (eller hur det stavas) åh, vad jag hejar på Spanien. Jag ser fram emot en final mellan Spanien och Tyskland. Vem tror ni kommer att spela VM-final?

Jag i hallen idag!

Bilder från i måndags!

Här kommer lite bilder från i måndags när jag och Sebbe var ute och åkte rullor eller inlines vet inte riktigt vad det heter :P! Det var riktigt mysigt att åka i västra hamnen i Malmö. Här kommer bilderna i alla fall :)! Enjoy!

Fint va?

Lite sne bild men jag tycker att den är rätt fräck!

Visst är det vackert?


Haha Sebbe smygfotar :P!

Min snygging! ♥

Hej och hå!

Jag älskar dig! ♥

Nytt jobb idag då!

Ska iväg och träna lite idag sedan blir det iväg till det nya jobbet som börjar idag. Det ska bli skoj. Ska ha hand om barn i några veckor nu och lära dem spela basket :P! Det är det jag ska göra nu. Men skoj är det. Måste iväg och träna nu för att hinna. Vi hörs lite senare idag! PUSS ♥

Filippa, Amanda, Tove, jag och Emelie ♥

Rulla som en boll!

Nu blir det ut en runda med rullorna som jag sa förut. Det är så lätt att man fastnar vid datorn när man väl har satt sig, känner ni igen er? Men nu ska jag ta tag i mitt liv och ta rullorna och rulla ut en runda. Har inte lagt upp någon bild på mina nya rullor än men det kommer här :)! Rullorna kostade 1199:-.


När man köper dem stödjer man även det rosa bandet, bra va?

Vi hörs efter att jag har rullat och tränat :)! Puss på er!

Jobb jobb jobb!

Hej på er!

Nu har jag precis varit ute och powerwalkat tänkte att jag skulle åka rullor en runda och kanske till och med jogga lite. Sen i kväll blir det till att planera mitt nya jobb som börjar i morgon och som kommer att hålla på i en period. Det kommer att bli mycket jobb nu de närmsta dagarna, men det ska blir skoj. Var och shoppade lite med pappi innan idag på burlövs center, visar senare vad jag köpte. Nu ska jag ut och rulla en runda. Vi hörs lite senare om jag inte somnar :P! Puss på er så länge!
Puss på er så länge!

Hemma igen!

Dagen igår blev helt perfekt! Vi var och shoppade sedan blev det till att åka till älsklingens jobb för att överraska honom med tröjan och efter det åkte vi hem och tog på oss rullorna. Vi åkte en bra runda sedan blev det ett matstopp precis vid vattnet och efter det köpte vi jordgubbar med oss hem och så blev det fotboll på TV. Tyckte att det var rätt åt gnällspikarna (italienarna), i pausen satte vi ihop älsklingens nya byrå som han fick av mig. Så det var så den dagen blev. Det blev tyvärr ingen golf, det blev försent. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska strax iväg med pappi till burlövs center. Vi hörs lite senare! Puss på er!

Här kommer en svart/vit bild på mig, tänkte att det kunde passa inte eftersom jag var helt svart/vitt klädd :P!

Dagens outfit: (Jag vet att man inte ser så bra men men...)
Svarta jeans - Gina tricot
T-shirt - Gina tricot
Kofta - Bik Bok
Jacka - H&M
Väska med fransar - H&M
Skor - svarta converse

Du är underbar!

Vet ni vad min pojkvän har gjort? Han har planerat hela dagen, så jäkla underbar. Ska åka in nu snart och shoppa lite kanske. Sedan när han slutar jobb så ska vi åka rullor längst stranden, sedan blir det picknick efter det blir det lite golfspelande och sen blir det mys framför TV:n. Tack för att du är underbar! ♥

Paketet har kommit!

Var nyss och hämtade ut paketet från www.nelly.com. Här kommer i alla fall en bild på tröjan som jag beställde till min pojkvän. Den var faktiskt ganska fräck ändå. Vad tycker ni?

Paketet!

Vad tyckte ni om den?

Nytt!

Ny mysig sommarklänning från H&M, snygg till det mesta. Hittade den för någon vecka sedan när man var på hm. Inget märkvärdigt så med så himla skön. Det som är bra är att den både passar till svart och till vitt.

Härlig morgon trots allt!

Eftersom jag inte kunde somna innan så bestämde jag mig för att rulla ut med mina nya rullor och köpa goda frukostbullar. Har precis ätit och nu väntar jag bara på att mitt paket från www.nelly.com ska komma. Sen blir det till att ut och jogga en runda och efter det in till stan och träffa älsklingen. Ska mysa i sängen lite till :P! Hörs sen :)!

Blir så arg!

Jag har jobbat jättemycket nu den senaste tiden och idag hade jag ett möte inbokat klockan tre och tro fan inte att de ringer 07.45 och avbokar tiden? Kan man inte ringa lite senare? Nu kan jag verkligen inte somna om. Åh, vad störigt. Såg ni matchen igår mellan Tyskland och Australien? Fy fan vad bra Tyskland var igår, vilket spel! Så jäkla sjukt bra! Nej, nu ska jag se om jag kan somna om. Godnatt!

Åh, nu är jag ledig!

Åh, är äntligen hemma från jobbet! Fyfan vad jag är sliten nu! Har precis spelat lite spel med mina föräldrar och nu ligger jag i soffan och slappar bara. Ska snart ut och åka rullor med min älskade mammi! Så jäkla skoj det är att åka rullor :P! Hehe, jag ska försöka hålla ett val men vet ej om jag kommer att kunna hålla det och det är att inte shoppa fram tills min födelsedag (den 6 Juli) vi får se hur det går med det. Vad tror ni?

Tänkte lägga upp lite bilder från i tisdags förra veckan så här kommer de:

Jag och Kija efter bion :P!

Shake shake!

Haha, Sofija hjärtat och jag!

Haha :P!

Yeeaah :P!


Finaste bilden på mig och Sofija!








Det var några av bilderna!

Hemma från IKEA!

Är äntligen hemma från ikea! Det är dyrt att gå där :P hehe. Det är ju så mycket som man vill ha. Det blev en hel del som till exempel en stor svart byrå som jag köte till älsklingen! Sedan körde jag, mammi och pappi hem till honom och lämnade den! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och ta lite inpackning i håret och sedan slänga mig i sängen! Godnatt på er snyggon!

Orkar knappt röra mig ur sängen...

Har fortfarande inte fått tummarna loss att sticka iväg och träna. Nej, ligger kvar i sängen med datorn. Åh, måste ta tag i mig själv och sätta på de där jäkla joggingskorna men ibland är det tufft. Måste i alla fall göra det nu så att vi hinner med IKEA idag! Ja, det är väll dags nu! Vi hörs lite senare.
Min underbara vän Sofija och jag ♥

Snygga skjortor!

Snygga och enkla skjortor från Gina Tricot


Kostar inte mer än 199:-

Åh, äntligen hemma!

Åh, vad skönt det är att vara hemma! Har precis kommit hem från jobbet och är helt slut. Fy vad det har varit mycket att göra idag. Då var i alla fall tio timmar avklarade, då är det bara tio timmar kvar i morgon sedan är jag ledig på måndag vilket ska bli jäkligt skönt :)! Nu ska jag iväg och träna lite sedan blir det antagligen IKEA :)! Vi hörs lite senare! PUSS ♥
Oj, bilden blev sneeee :P Men ni ser ju ändå :P! (Sofija och jag) ♥

Godmorgon på er!

Har jobbat hela natten/morgonen. Efter jobbet stack jag och solade lite och nu har jag precis kommit hem från gymmet! Ska ta och lägga mig en timme nu så att jag är pigg sen, för då är det student som gäller! Resten av helgen kommer det bara att bli en massa jobb. Jobbar 10 timmar på lördago och 10 timmar på söndag :/. Blääääh! Är helt slutkörd av det stressade schemat den här veckan! Nu måste jag i alla fall lägga mig en timmes tid! Vi hörs kanske i kväll när jag kommer hem! PUSS ♥
Min outfit för några dagar sen :P! (När vi var på bio och såg "sex and the city 2"

I hope you like it!

Beställde nyss hem denna snygga tröja till min pojkvän!

Jobbig dag!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet! Det har varit en lång dag idag, först jobb och sedan träning på gymmet med mammi! Igår var det avslutning på basketen och inköp av liten nya kläder och RULLOR! Som jag åkte när jag kom hem och jag tog även en runda i morse innan jobbet. Det är bra träning för gumpen och låren. Åh, vad skoj det är :D! PUSS ♥! Lägger in lite bilder på det jag köpte igår lite senare! Ska i alla fall hoppa i säng nu! Börjar i natt i morgon. Så godnatt på er! PUSS PUSS PUSS PUSS ♥
Bild från bo01 i tisdags!

Dagen igår var underbar!

Tanja, Sofija och Kija hämtade upp mig sedan åkte vi in till stan och shoppade lite sedan blev det "Sex and the city 2" på bio och efter det åkte vi ut till bo01 och åkte lite rullor. Sjukt mysigt var det! Efter att vi hade åkt en sväng var vi helt slut så vi åkte in till stan igen och fikade på espresso house. Där var en psykiskt störd kvinna som vägrade att lämna oss ifred. USCH, jobbgit det är med sånna :(. Men men...det var en toppenkväll trots allt :)!
Tanja, Kija, jag och Sofija! (med flera)!

Nytt!

Mina nya färgglada T-shirtar. Härliga till en sommarbrun hud. Åh, vill ha
riktig sommar nu inte sånt här havdant väder men sol några dagar och
sedan regn i några dagar. Det ska vara sol hela tiden :)!
Vad tyckte ni?

Fy vilken film!

Jag och älsklingen tog en joggingrunda igår. På vägen sprang vi inom videobutiken och hyrde film. Han fick välja denna gången eftersom jag alltid annars får välja :P! Vet ni vilken han valde? Jag vet inte riktigt vad den heter men det handlar om vad som händer på natten när man sover. Fy f*n vad läskig den var. Fy, se inte den om ni inte blir tvingade, haha :P! Det var den sjukaste filmen någonsin. Jag vågade inte gå på toaletten sen efteråt så Sebbe fick följa med mig :P hehe!
Vår goda efterrätt med yoghurt, jordgubbar och hallon! Muuums!

Färdigjobbat!

Då var man klar på jobbet. Sprang hem och det blev en rejäl runda på 45 minuter. Är helt slut nu. Nu blir det lite lunch. Tror att jag ska göra någon soppa. Sedan blir det ut och gå en runda och sedan ska jag vila för i kväll blir det bio med tjejerna. Egentligen skulle jag på några studenter idag men jag känner verkligen inte för det idag. Är redan helt slut och dagen har knappt börjat. Förlåt, vi får ta igen det en annan dag! Nu ska jag börja med soppan! PUSS ♥
Vi ska se "Sex and the city 2" Weeei!

Hotell!

Efter utgången sov jag, Tanja, Sofija och Kija på hotell.
Här kommer några bilder där ifrån!
Tanja och jag i receptionen!
Kija, Tanja och jag ♥
En del av rummet!
MYS! Tanja och jag!
Kija vid frukosten!
Frukost! (Sofija)
Jag och Tanja ♥
Sen blev det träning!
Mer träning!
Muuums!

Fler studentbilder!

Här kommer lite bilder från Tanjas, Sofijas och Emilias student!
Enjoy!


Oj, glömde att vrida bilderna men det kanske inte gör någonting. Sofija och Tanja!
Tanja, Frida och jag ♥
Emilia ♥
Utgång!
Shake shake!
Sofija, jag och Tanja ♥
Sofija, jag och Tanja igen!
Robin och Kija!

Nytt i garderoben!

Nytt linne från H&M!
Jag vet att jag har lovat att lägga upp bilder på det jag har shoppat
och jag lovar att det kommer så småning om. Får ju börja någonstans,
eller hur? Här kommer i alla fall ett plagg!

Motionera?

Usch, nej nu ska jag snart ut och träna lite hade jag tänkt även om det regnar. Men det är egentligen bara skönt. Extra skönt är det när man kommer innanför dörren och sedan slänger sig in i en varm och skön dusch! Idag är det tre möten som gäller så det är fullt upp hela dagen. Sen i kväll kommer älsklingen hit och då blir det film-mys! Här kommer en bild från lördagen då vi shoppade och åt lunch!
Så sjukt fin du är!

Tosselilla!

Idag vad jag och min mammi på tosselilla! Det var sjukt mysigt! Vi gick runt, åkte lite karuseller, fikade och lite sånt. Det var en riktigt mysig dag! Tack ska du ha mammi! Här kommer i alla fall lite bilder!
Jag i trampebåten
En del av vattenlandet
Jag och mammi, hehe mammi är på väg att blunda på denna bilden :P! Men är söt ändå!
Jag står i kö till radiobilarna :P!
Yeeah, nu kör vi :P!
Nu krockar vi snart...:P!
Klätterapan :P!
Är på väg upp :P!
Körde en lite pose på vägen upp mot toppen :P!

Studentbilder!

Lägger upp lite bilder här nu från borgars student 2/6-10!
Thali, jag och Emelie
Samer, Thali och jag
Haha sjuk bild :P! Jag i mitten :P!
Tove, Filippa och jag
Filippa och jag
Erika och jag
Hannah och jag! Har hur många bilder som helst men jag lägger bara upp dessa nu!

Nu är det tosselilla som gäller!

Godmorgon på er sötisar!
Gårdagendagen var helt underbar! Först var det studenter i fredags med god mat och härliga vänner sedan blev det utgång och efter det övernattning på hotell med ännu mer god mat och realaxavdelning m.m, helt underbart! Igår blev det en heldag med min älskling i stan med mycket shopping och mysig middag. Nu ska jag upp och hoppa för jag ska snart till tosselilla :D! YEEEAAAH! Here I come! Vi hörs ikväll :P! PUSS ♥
Dagens outfit-bild :P!

Bästa vänner!

Idag tar mina bästa vänner studenten och det ska vi fira! Det blir först utspark sedan till lokalen med god mat och härliga människor sen blir det utgång och efter det ska vi bo på hotell! Imorgon är det shoppingdag med älsklingen som gäller! PUSS på er! ♥
Bilder vad jag hade på mig i onsdags :P! (lite sent men bättre sent än aldrig :P

Studentfirande!

Det vad hur trevlig igår, lite stressigt bara att hinna runt till alla studenter men vi hann i alla fall :P men det blev sent. Själv skulle man upp tidigt och jobba tio timmar idag :/. Men nu är det över :P! Nu ska jag snart iväg och träna med mammi. Har föresten blivit magsjuk :(. Är det någon annan mer än jag som blev det från igår? :(! Jaja, ska kila iväg nu. Vi hörs lite senare! PUSS ♥

Ny kalender!

Har införskaffat mig en ny kalender. Den gamla ta när som helst slut. Jag är en person som verkligen inte klarar mig utan kalender. Där står precis allting som jag ska göra, jag är ett riktigt "kontrollfreak".
Såhär ser den ut :P! Rosa och fin! :D

Planering!

Nu har jag och min älsklingen planerat in en riktig shoppingdag. Det kommer att bli på lördag. Det var så längesedan vi gjorde något sånt en hel dag. Det har varit så mycket jobb och andra saker som har kommit i vägen men nu så! Nu börjar vår härliga sommar tillsammans! Älskling, jag älskar dig! ♥

Åh vad härligt väder!

Idag är det exakt ett år sedan jag tog studenten, det känns helt sjukt. Idag ska man på fem olikas studenter så det blir ett jäkla rännande fram och tillbaka men trevligt ska det bli. Har precis varit ute och powerwalkat i en och en halv timme. Har fixat presenter m.m så nu är allting klart. Plockade till och med en vacker blomsterbukett som jag ska ge till min älskade pojkvän innan jag åker till utsparken. Ska ut och jogga en runda nu med innan jag ska börja göra mig klar :)! Vi hörs lite senare! PUSS ♥

Nytt halsband!

!
Nå, vad tycks? :)

H&M 99:-

Jättesöta klänningar från H&M. Perfekt att ha på sig till och från
stranden och kostar endast 99:-

Exakt ett år!

I morgon är det exakt ett år sedan jag tog studenten. Det känns helt sjukt. I morgon tar tre av mina vänner studenten så det blir till att åka runt lite. Kom hem från jobbet för en stund sedan. Så sjukt seg dag idag. Det var nästan ingenting att göra och det var så sjukt segt så det finns inte. Eller jo, det finns ju alltid saker att göra men idag var det dött. Nu ligger jag bara i sängen hade tänkt att gå ut och powerwalka ner i byn för att hyra en bra film för att sedan powerwalka hem. Får se hur det blir med det. Det är ganska skönt att vara ute och gå när det regnar, var ute och sprang i morse när det regnade, jätteskönt ju :P!
Jag för några dagar sedan då mammi och jag var ute och gick!

Trött!

Har precis kommit hem från min pojkvän! Det blev en lång och sen kväll igår så var trött när jag vaknade i morse. Åkte hem till mina föräldrar med nybakat bröd, muumms vad gott det var! Nu sitter jag bara här och tar det lite lugnt. Ska snart ta och gå ut och springa en runda i regnet sedan blir det jobb som gäller. I kväll blir det bara till att ta det lugnt, myyyyys!
God morgon! :)