Godnatt!


Nu måste jag verkligen sova. Är jättetrött och ska upp tidigt imorgon.
Godnatt!
Vi hörs imorgon igen!

Hello!

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte skrev igår men hade så himla mycket att göra. Först jobba hela dagen och sedan åka direkt till träningen. Kom hem så sent så att jag inte orkade annat än att slänga mig i sängen. Kom hem från träningen för en stund sen. Har precis ätit och kollat på idol med mamma och pappa. Lite tråkigt tema idag (Las Vegas). Nu ska jag snart hoppa i säng för det blir en lång helg med mycket jobb.
Puss på er så länge!



Jag och min baby! <3

Godnatt Sverige!


Får ta och säga godnatt nu tyvärr! Glöm inte att ställa frågor om ni har några. Jag svara på allt. Är trött nu och behöver komma i säng så snabbt som möjligt. Behöver den "skönhetssömn" jag kan få. Imorgon blir det en vääääldigt lång dag. Först jobb i flera timmar sedan lååång träning plus att vi ska springa bip-testet imorgon på träningen blääääh! Men det får gå det också. Har en lång helg framför mig med massvis med jobb. Vi ses och hörs antagligen imorgon! Ha det så bra och tipsa gärna med kläder, skor och väskor som jag kan lägga upp!
Sov så gott allihopa :). Godnatt!



Glömde föresten att berätta att jag och Sebastian
har 15 månader idag. I love you babe <3

Hej allihopa!


Det har varit en lång dag idag. Jag har hunnit med en hel del. Först gick jag upp ganska tidigt i morse för att åka in till stan och träna. Efter det gick jag en liten runda på stan. Det blev två skitsnygga armband och en kjol med även två linnen. Nu har jag precis solat och ska sedan hoppa in i duschen. Vi kanske hörs senare gott folk!
Puss så länge!


Man ser inte så bra på bilden. Men det är en svart kort kjol i silke :) Jättefiiin :D

Jag efter träningen!

Dagens outfit
Skinnjacka - h&m
Halsduk H&M
Väska - H&M
Kofta - Bik Bok
Linne - MQ
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Laredoute

Nu är det dags för sängen!

Usch! Dagarna går så himla snabbt. Man hinner knappt göra någonting. Måste snart hoppa i säng för imorgonbitti blir det morgonträning. Efter det ska jag fika med älsklingen för imorgon har vi varit tillsammans i 15 månader. Efter det blir det att träffa Tanja och Sofija. Beställde deras fördelsedagspresen igår och är så himla nöjd. Bästa presenten jag har köpt någonsin. Visar det när de har fått det. De ska ha stor födelsedagsfest den 23 december så det dröjer en tid till innan jag kan visa det. Vill ha sommar. Vädret nu är ju bara upp och ner. Ena stunden är det helt okej och andra stunden regnar det. Ge mig sommar nu nu nu!
Godnatt på er, Sov så gott!
Puss puss!



Ruskigt väder i Malmö :/

Ny fråga!





Fråga: Hej. Skulle du inte kunna lägga upp lite fler bilder på dig själv? Forsätt gärna med bra tips på kläder och skor. Kram

Svar: Hej på dig med! Jag vet att jag har varit extremt dålig på att lägga upp bilder på mig själv med det kommer att komma nu I promise!



Här är en bild på mig från idag :P

Dagens fråga!






Fråga: Vilket köpcentrer i Malmö föredrar du?


Svar: Hej! Jag, vet inte faktiskt. Jag tycker inte att köpcentrerna i Malmö är särskillt bra. Jag trodde att Entrè skulle bli något alldeles speciellt men jag gillade faktiskt inte det. Det enda som är bra med Entrè är att det finns bra skoaffärer. Så är man ute efter skor ska man dit och ta sig en titt. När jag hörde att Mango skulle öppna så blev jag överlycklig. Men när jag kom dit så blev jag besviken eftersom det inte nådde upp till mina förväntningar. Så i Malmö tycker inte jag att det finns något speciellt bra köpcenter. Men det kommer väll :).

Hallå allihopa!


Kul att det är så många som kollar min blogg varje dag. Är uppe i cirka 150-200 läsare om dagen! Det värmer. Igår lovade jag att jag skulle lägga upp bilder på mina nya skor och det ska jag göra nu också. Kom precis hem från jobbet, väntar bara på att komma fram i en lång telefonkö :/ men förhoppningsvis ska det inte ta så lång tid. Nu ska jag bara ta mig en varm dusch eftersom jag inte kunde gör det i morse eftersom det var en vattenläcka i hela Svedala. Sedan ska jag ta på mig myskläder och bara kolla på tv och film. Sen är det träning som står på schemat. Ska få kollat på ryggen också idag. Hoppas att jag får reda på vad det är som gör så fruktansvärt ont.

Vi hörs lite senare. Här kommer bilderna på skorna och kanske lite till :P
Puss på er :)!





Hej hej hallå :)!

Hejsan svejsan!
Idag var jag och pappa och storhandlade efter det stack jag in till stan för att köpa lite presenter men det blev inte så mycket med det mer än saker till mig själv. Jag köpte en massa hårprodukter underkläder och skor. Blev jättegland när jag kom hem för då hade mina skor kommit! YEEES, äntligen! Så idag fick jag två par skor. Skor är så himla skoj. Hinner inte lägga upp några bilder idag så jag får ta och göra det imorgon istället. Imorgon blir det jobb och sedan träning. Ska ta och lägga mig i min otroligt sköna säng.
Godnatt Sverige, sov så gott!
Puss på er!


Godmorgon Sverige!

Heej :)! Hoppas att allting på bra med er idag! Har precis ätit frukost med pappa och snart ska vi iväg och storhandla. Jag vet inte riktigt hur jag sover, för varje morgon vaknar jag med sån jäkla smärta i ryggen, inte nice. Tänkte bara skriva några rader innan jag gör mig klar. När jag kommer hem ska jag göra mig klar för då blir det en runda in till stan innan träningen. Får se om det blir något shoppande. Måste gå nu, pappa är redan klar hehe :P.
Ha det så bra så länge och ställ gärna frågor :)
Puss och kram!

Dags för sängen!

Nu tycker jag att klockan börjar bli mycket och det är faktiskt dags att gå och lägga sig. Börjar bli lite småsömning här vid datorn. Inne på rummet står min nybäddade säng och väntar på mig. Åhh vill bara slänga mig i den nu med en gång men man måste ju ta bort det där förbaskade sminke och borsta de där tänderna. Åhh, vill vägga mig nu. Tack till er som kollar min blogg dagligen. Det blir fler och fler för varje dag som går. Är uppe nu med ungefär 100 besökare om dagen. Hoppas att det fortsätter så. Nu i veckan ska jag och älsklingen boka vår lilla jultripp. Det ska bli så skönt att få tillbringa hela dagar tillsammans och bara njuta. Fortsätt bara att ställa frågor. Jag lovar att svara.
Godnatt på er!




Avslutar med den här otroligt fina bilden på mig och älsklingen från Grekland i sommras :)
Godnatt, sov så gott!

Söndag





Fråga: Hur kan du alltid vara så brun??!! Använder du dig av brun utan sol? Eller solar du solarium?

Svar: Att jag alltid är brun beror väll på att jag solar solarium lite då och då. Vill inte vara blev på vintern och speciellt inte på planen när man spelar i bara shorts och linne. Jag tycker att det ser frächare ut om jag är lite brun då. Jag tycker att det är skönt att vara lite brun året runt. Hoppas att det var svar på din fråga :)

Puss och kram!

Snygga klänningar från TOPSHOP

Här kommer lite tips på snygga klänningar från TOPSHOP.


Tight svart klänning med långa ärmar ca: 400:-


Tight svart siden-klänning ca: 500:-


Söt liten gammaldagsrosa klänning för ca 650:-

Shopping!

Idag blev det lite shopping. Man blir så glad av att handla :) Går man i stan blir det alltid något litet och sött som man får med sig hem. Vi hade match idag mot Marks BG från Kinna och vi vann :P Yeeeah! Saknar min lilla prins idag. Han kommer inte hit ikväll så måste tyvärr sova ensam inatt :(. Här kommer lite bilder på det jag köpte :P



Hej allihopa!

Förlåt om jag har varit dålig på att skriva idag men jag har haft så mycket att göra hela dagen. Dagen började med att jag jobbade. På jobbet hände det en hel del. Det kom in en man som ofta brukar vara där. Ett väldigt stort problem är att han håller på att prata med en hela tiden. Så fort man är ledig och inte har några kunder så börjar han prata. Han brukar berätta om alla ställen han åker till för att titta på snygga tjejer och att han gillar yngre tjejer. Själv är han väll runt åldern 50-60. Han blir arg på en om man inte pratar med honom. Men vadå, jag har ju ett jobb att sköta. Jag får inte betalt för att snacka en massa skit med en äcklig gubbe som säger att han tänder på små-tjejer. Men till slut gick han som tur är.

Efter jobbet åkte jag och mamma till Malmös nya IKEA på Svågertorp. Fy fasiken vad mycket folk det var där idag, helt galet faktiskt. Folk gick och trängdes och jag och mamma orkade knappt gå runt och kolla. Istället hängde vi bara med strömen. När vi väl kom ut åkte vi hem och fixade lite mat.

Nu är jag hos älsklingen. Vi ska kolla på någon mysig film och bara ta det lung. Mjukisar is the shit. Glöm inte att ställa era frågor om ni har några. Nu ska vi i alla fall kolla på film! Har ni några bra förslag på bra filmer?

Ha en trevlig kväll!
Love love love



Snygg svart skinnväska från bianco 600:-


Finfint armband också från bianco 150:-

Nattinatti!

Dags för sängen!



Nej allihopa! Nu ska jag ta och göra mig natteklar. Det är jobb som gäller imorgon sedan blir det kanske Ikea med mamma och pappa och kanske träffa Josefin på kvällen. På söndag är det match mot Marbo basket som gäller. Skönt att det är hemma match så att man slipper åka så långt :P. Börjar tidigt imorgon, lite segt med sedan är det sovmorgon som gäller på söndag. Usch, är så jäkla trött efter träningen idag. Kan somna vilken sekund som helst. Vill ni ha några bra tips om någonting eller om ni har frågor så är det bara till att fråga på. Jag lovar att svara på allt. Ha det så bra så länge :) Godnatt!
Puss och kram



Här är en bild från balen 09. Hade faktiskt satt upp håret själv :)

Mys fredag




Fråga: kan du inte hitta några fina tips om olika klänningar till julen, som hade passat in :) ?

Svar: Självklart kan jag det. Finns det något önskemål på färgen eller du vill bara se lite olika klänningen som passar till julen? Här är några tips på klänningar som jag passar till julen. Klänningarna är från www.stellakei.com




Pris: 899:-



Pris: 399



Pris: 899:-

Fredag!



Äntligen är jag hemma från jobbet! Nu ska jag bara ta det lungt. Ska lägga mig i min otroligt sköna säng och titta lite på TV eller film. Någon som har några bra tips på filmer som man kan se? (Säg till i så fall). Usch, är så jäkla trött nu. Om några timmar blir det träning och ikväll blir det bara till att ta det lungt. Det har varit en intensiv vecka. Skönt att det är helg nu i alla fall :P Beställde ett par nya skor i början av veckan men de har inte kommit än :(, längtar tills de kommer. I love them! Men det stod att det kunde ta 7-14 dagar innan jag får dem. Längtar! Ska verkligen gå och lägga mig en stund nu. Det förtjänar jag efter en slitsam dag.
Puss och kram så länge! Jag hör av mig senare igen :)

Skor skor skor!



Jag älskar skor. Det är verkligen det roligaste att shoppa tycker jag. Här har jag hittat lite snygga skor till lite olika priser som ni kan ta del av. I hope you like it :)




Kommentera gärna vad ni tycker om skorna!


Priser:
1. Scorett        699:-
2. Scorett        750:-
3. Bianco         2000:-
4. Bianco         850:-

Godnatt!

Kom hem från träningen för en stund sedan. Har så jäkla sen träningstid på torsdagar men men man får stå ut. Jag borde verkligen gå och lägga mig nu. Ska ju som sagt upp om 5h :/ men det får gå det med slutar i alla fall tidigt imorgon och det ska bli skönt. Imorgon blir det bara mys på kvällen. Är helt slutkörd efter veckans gång. Jag förtjänar att vila upp mig. Godnatt alla läsare :). Sov så gott och dröm sött :)
Passar på att lägga upp denna otroligt härliga bild på mig och älsklingen från Grekland i sommras (min studentpresent från honom) I LOVE HIM!




Ska snart boka en ny resa :) Love love love <3

Ollah :)

Heej! Tänkte bara lägga upp en härlig bild på mig och tjejerna! Jag älskar er tjejer <3

Trött, tröttare, tröttast!

Heej allihopa!
Idag har jag jobbat och jobbat och jobbat. Har jobbat i 10 timmar idag så är väldigt trött nu. Pappa håller på med mat till mig så att jag hinner äta innan jag ska sticka till träningen. Kommer att komma hem så sjukt sent idag från träningen och så börjar jag 05.00 imorgon bitti :/ men det får gå i alla fall. Helgen kommer att bli ganska lugn. Skulle egentligen till slagt imorgon med fick tyvärr inga biljetter, de var slutsålda :/ så imorgon blir det jobb, träning och ta  det lungt. Ska jobba på lördag och efter det ska jag träffa Josse och på söndag är det match som står på schemat och efter det blir det att träffa Tanja och Sofija. Ska snart äta och sedan blir det att köra direkt till träningen.
Skriver antagligen ikväll igen :) Puss och kram så länge!


Här är en härlig bild på mig och Amanda :)

Tiden bara går...

Har ni någon gång tänkt på var tiden tar vägen? Jag tänker på det varje dag och varje gång jag tänker på det så känner jag en outhärdig ångest. Tiden bara går och går och man vet inte var den tar vägen. Det var inte länge sen jag och min bror lekte mamma, pappa och barn och det var heller inte länge sen jag började skolan. Nu är jag 19 år gammal och tiden bara springer iväg. Jag vill hinna med så mycket men jag känner att tiden inte räcker till. För att lyckas så måste man ge upp vissa saker och det är just den tanken jag inte klarar av.

Jag vet inte vad det är men jag går ständigt runt med ångest, stress och för höga krav på mig själv. Varför kan jag aldrig få vara mig själv. Varför kan jag inte bara få gråta ut någon gång. Det känns precis som jag gå och bär på en mask. Jag försöker alltid att se glad och positiv ut på skalet med inuti känner jag mig som en krossad sten som inte går att limma ihop. Kanske därför inte folk har sett hur jag egentligen mår.

Var på mammas jobb idag och överraskade henne med en liten present. Hon blev överlycklig! Fick även träffa hennes arbetskamrat Kerstin som hade varit inne och läst min blogg. Hon hade börjat gråta efter att hon läst mitt inlägg om mina problem. Men ibland känns det bra att få känna att folk verkligen bryr sig, det är som en tröst för mig. Jag vill även passa på att tacka för alla fina kommentarer. Det värmer verkligen att få höra era vackra ord. TACK! Ni är underbara allihopa!

Usch, nu måste jag snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och jobba 10 timmar och efter det direkt till träningen. Men det får gå, jag klarar det. Som tur finns det inte bara negativa saker i mitt liv. Jag har hur mycket som helst. Jag har en helt fantastisk familj och pojkvän. Jag har underbara vänner som jag håller otroligt kärt, jag har ett hem där alla älskar mig.

Puss och kram



Det börjar lida emot jul :)

Taco-kväll!

Igår hade vi taco-kväll med laget. Eftersom vi var lediga från träningen tyckte vi att det passade alldeles utmärkt med att ha en lagkväll. Kvällen började med att vi åt och åt och åt. Efter det gjorde vi charader. Jäkligt skoj, fast vissa var dö svåra. Det som är så skönt med mitt lag är att verkligen alla bjuder på sig själva och vågar ta för sig! Tack för en trevlig kväll! Här kommer några bilder från kvällen!

NYA SKOR!

I går köpte jag mina älsklingsstövlar! Det är jättesnygga och precis så som jag ville ha dem. De är i svart skinn och har ca 2 cm klack. De är höga och går ända upp till knäna. Är så glad att jag har hittat dem och nu är de mina :)!
Här kommer en liten bild på dem :)

Hemma igen :)

Kom nyss innanför dörren. Har varit ute och gått med Frida. Skönt att få komma ut en sväg, speciellt nu när det är så fint väder ute och solen skiner. Men det blåste en hel del ute idag. På vägen stannade vi till för att leka lite på en lekplats :P. Här är lite bilder från det!
I hope you like it :)






















LYCKLIGA SOM BARN PÅ JULAFTON!

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!
Sov hos älsklingen inatt, mysigt var det. Vi har sovit tillsammans nu i 3 dagar i rad. Rekord :P. Jag är ledig idag så jag stack till burlövs center för att köpa en liten överraskningspresent till min mamma! Sedan körde jag till min mammas jobb och gav henne presenten. Hon blev jätteglad för den :)! Nu ska jag ta på mig myskläder för jag ska ut och powerwalka med Frida. Vi hörs senare!
Puss och kram


Det blev ett sådant gulligt hängsmycke som hon kan hänga på sitt armband :)

Ikväll

Har nyss varit ute och sprungit en mil nu! Det var så jäkla jobbigt ska jag säga er :P. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan lägga mig och se en film som jag och älsklingen hyrde igår, men som vanligt somnade jag, så ska se den nu istället. Sen efter det ska jag göra mig klar för ikväll blir det Tacos-kväll med laget :) Mys mys. Efter det ska jag hem till min älskling och sova där inatt!

Vi hörs imorgon igen :) Puss och Kram

Snygga klänningar till bra priser





1. www.bonprix.se             199:-
2. www.bubbleroom.se       599:-
3. www.bubbleroom.se       399:-
4. www.ellos.se                 399:-
5. www.ellos.se                 299:-
6. www.bulleroom.se         349:-


Fortsättning på det jag skrev igår

För att avsluta det jag skrev igår så kan jag säga att idag kan jag bara sträcka på mig. För jag har klarat mig så mycket bättre än de som kallade mig för tjock. Idag har jag vänner som verkligen bryr mig, jag har gått ut skolan med bra betyg, jag har klarat körkortet, spelar basket på elitnivå, har världens underbaraste familj och pojkvän och jag har jobb.

Jag vet att det är jobbigt att vara tjej i dagens samhälle. All media ställer så fruktansvärda krav. Man måste vara smal och se bra ut annars är man inte "accepterad". Hela bilden har förändrats. De som egentligen är smala tycker man nästan är tjocka idag. Det är nästan så att man tycker att måste ha aneroxia för att kalla sig smal och det är ju så fel det kan bli. Varför ska inte tjejer/kvinnor få leva. Varför måste man alltid tänka på vad andra tycker om en? Speciellt känsligt blir det när killar kommer in i bilden. Då sitter de ständiga frågorna i huvudet. Vad tycker han om mig? Är jag för fet? Nej, jag vågar inte visa mig naken inför honom, jag är för fet. Har jag rätt sort av kläder på mig? Kommer han att tycka om mig för den jag är eller ska jag spela lite tuff?

Jag har själv frågat många killar vad de tycker om tjejer och hur deras deras drömtjej ser ut och det flesta svarar ungefär likadant. Tjejerna ska ha höfter och lite att ta i, tjejer ska vara naturliga och vara sig själva. Detta är de tre sakerna som de oftast nämner och då återkommer vi till det med kändisar. Hur många kändisar har just kurvor och lite att ta i, inte så många och skulle någon ha det så blir det kritiserade av det, att de är för tjocka eller att de har laggt på sig för mycket. Hur lyckliga är kändisarna som har de perfekta kropparna? De kanske har en personlig tränare som tränar dem varje dag så att de ha perfekta kroppar men efter en längre tid orkar de inte länge. De tränar för att det är ett måste. Till slut ger de upp. De orkar inte leva längre. Istället börjar det med andra medel för att glömma bort sig själva som till exempel alcohol och droger. Alcoholen och drogerna får dem att glömma bort vilken jäkla "perfekt" värld vi lever i. Där alla människor ställer krav på varandra.

Tror ni verkligen att killar tycker det är trevligt att först gå hem med en tjej är jättevacker på grund av allt smink och sedan vakna bredvid ett monster? Nej, som jag sa förut en av de tre punkterna som många killar vill är att ha naturliga tjejer. Skippa gärna det där extra lagret med brunkräm eller den där extra rougen. Du är vacker  som du är, glöm aldrig det!



Jessica Simpson är väll lika snygg även om hon har laggt på sig några kilon?
Tyck gärna till!

Sanningen som har format mig...

Den största anledningen till att jag startat en ny blogg är för att jag vill prata om en sak som jag nu har levt med i snart 7 år. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men det handlar om som allting annat handlar om just utseendet, om alla skönhetsideal som alla bryr sig om idag. Alla vill se ut som de vackraste kändisarna, alla vill ha perfekta kroppar och perfekt hy. Men vad är egenligen äkta? I alla reklamer och i alla tidningar, hur mycket är egenligen fejk? Troligen det mesta. När jag var ute och sprang nyss så lyssnade jag av någon konstig anledning på radio. Det handlade om en stor och framgångsrik kvinna som jobbade på något stort designersföretag. Hennes chef sa till henne att hon var för fet även om hon inte hade någon större midja än hennes ansikte. Till en början började de göra om bilderna så att hon skulle se smalare ut och för att hon skulle vara ett skönhetsideal och ett ansikte utåt. Hon kände sig fet även om hon inte var det och mådde dåligt över sig själv. Det slutade med att chefen sparkade henne för att hon är för fet. Kan detta verkligen vår värld vara så grymm?

Jag har fått hjälp en längre tid nu och har börjat komma på fötter igen. Men hela den grejen om att man ska vara perfekt satte sig i huvudet på mig. Hur är man om man egentligen är perfekt? Är man så smal så att man är på grensen på att vara sjuk i aneroxi? Att man inte orkar göra någonting för att svälter sig och inte har någon energi i kroppen för att en resa sig ur sängen?

När jag var liten var jag mullig, nästan lite tjock. Folk kallade mig för tjockis och för andra hemska saker. Men det ända folk sa till mig var att jag inte skulle lyssna på dem och inte ödsla energi på dem. Men gång på gång fick jag höra de där orden. Det satte sig djupare och djupare in i mitt huvud och jag kom hem gråtandes till min mamma mer eller mindre var dag. Jag mådde dåligt över att gå till skolan och jag mådde dåligt över att tillhöra någon förening för överallt sa folk elaka saker. Det var inte så att jag inte hade några vänner, för det hade jag. Men ändå fanns det människor som hade mage till att kalla mig för fet.

I sexan hade det gått så långt så att jag inte orkade mer. Jag var trött på att vara tjock och jag var trött på att vara mig själv. Jag ville bara gömma mig och aldrig mer komma fram. Istället för att gömma mig slutade jag att äta. Jag åt ingenting och jag började träna som aldrig förr. Jag tränade varje dag och åt knappt någonting. Jag gick från att vara lite mullig till att bli ett benrangel. Jag började känna mig vacker och jag kände att jag hade nått mitt mål. Det bästa av allt var att jag kände att jag hade besegrat "mobbarna".

Men min dåliga självkänsla förföljer mig än idag. Jag mådde bra ett tag. Med då kom nästa sak. Jag var inte tillräckligt snygg. Jag började ogilla mitt utseende och detta ledde till att jag blev mindre nöjd med min kropp. Så är det än idag. Det har gått i vågor upp och ner. Ibland har jag fått dra ner på träningen eftersom jag bröt ner hela kroppen och blev tillslut skadad. När jag blev bra ingen började jag hålla på igen. Så är det än idag. Jag kan aldrig unna mig något gott för då mår jag så psykiskt dåligt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tror att bara om jag äter en godisbit så sätter den sig direkt på kroppen. Jag tycker att det är skönt att gå runt och vara hungrig. Jag kan inte ta till mig komplimanger. Idag har jag så jäkla dålig självkänsla så det finns inte.

För ett halvår sen kände jag att jag måste ta tag i detta. Så smart är jag i alla fall att jag förstod det. Att träna på elitnivå och hålla på såhär det funkar inte. Det var min mamma och min pojkväns mamma som hjälpte mig. Min mamma har alltid vetat om det och har stöttat mig i alla lägen och hjälpt mig. Sebbes mamma tog mig till en som jobbar med människor som mig som har så dålig självkänsla. Det hjälpte mig på traven och jag vågade berätta det för människor. Jag berättade inte ens detta för Sebbe förrän ett år senare efter att vi blivit tillsammans. Det var bara några månader sen jag berättade det för min pappa och min bror. Ingen i min släckt vet om det och har aldrig undrat varför jag aldrigt ätit godis eller tårta på kalas eller andra evangemang.

Jag kan bara tacka min mamma och mig själv till att jag har kommit så långt som jag har gjort idag. Utan min mamma hade jag aldrig varit här som jag är idag. Fortfarande kan det inte gå en dag utan att jag tränar, men jag äter i alla fall och idag vågar jag prata om det. Det hade jag aldrig gjort för ett halvår sen. Jag är stolt över mig själv att jag har kommit så långt.

Anledningen till att jag delar med mig av detta är för att jag vet vilket jävla helvete det är och vilken ångest som ligger bakom det. Jag är inte bra idag och jag vet att jag aldrig kommer att bli helt återställd men en sak är säker och det är att jag hela tiden strävar efter att bli bättre. Ge er inte in på detta! Var nöjda med er själva. Alla människor är vackra och underbara. Tänk att ni lever och att ni har ett underbart liv framför er! Trivs med dig själv och var nöjd för att du är du.

Tips!

Har du extremt tort hår? Jag hade det förut i alla fall. För några år sedan färgade jag mitt hår blont. Jag färgade mitt hår två gånger i månaden eftersom jag störde mig på den otroligt fula utväxten. Allt färgande ledde till att mitt hår blev snus tort. Jag har testat en mängd olika sorters shamopp, balsam och inpackningar men ingen har riktigt fungerat. För några månader sedan testade jag Gliss inpackning "Total Repair" från Schwartzkopf och den är verkligen suverän! Håret är inte alls numera tort utan luftigt, härligt och glansigt. Värt att testa!

Storstädning/rensning av skoskåpet idag

Slängde 15 par skor.

Festklänningar under 500-lappen



Klänningar från www.bubbleroom.com
1. 199:-
2. 499:-
3. 349:-
4. 99:-
5. 249
6. 199:-

Fick hem mina nya skor igår

Igår fick jag hem mina nya skor som jag beställde från www.nelly.com, jättefina! Stövlarna har 2 cm klack och kostade 449:- och det höga snygga festskorna kostade 199:-, skitbilligt och har 12 cm hög klack. Jag är supernöjd med mitt köp. Bekväma är båda skorna. De höga ser jättehöga ut men eftersom den har platåklack där fram så jämnar det ut så att de inte känns så höga att gå med.


Mina nya stövlar köpta på www.nelly.com för 449:-




NY BLOGG!

Hej allihopa! Nu har jag äntligen skapat en ny blogg. På denna sidan ska ni kunna hitta bra tips på saker till bra priser. Jag kommer även att skriva lite om mig själv och mitt privatliv.
Ha det så bra sålänge!
/ Gunnhildur

Välkommen till min nya blogg!