Väntar och väntar!

Just nu sitter jag bara i min säng och skriver lite, kan inte riktigt berätta vad men det kanske kommer sen. Väntar på att min underbaraste pojkvän ska komma. Vill ha honom här nu. Men måste bara plocka undan lite först. Jag som är så ordningsam, hur kan min säng vara obäddad idag? Jaja, det händer väll ibland. Ska ta och bädda nu och plocka undan lite kläder innan han kommer. Vi hörs kanske lite senare :)! Puss på er så länge!
En bild på mig när jag precis hade färgat håret :P!

You're not alone!

Snygg ring från stylebytyra.se

Hittade denna underbart snygga ring hos stylebytyra.se. Jag är själv inte så glad för guld, tycker nästan att silver är mycket snyggare men visst var den dö snygg? Kanske kommer den så småning om i silver också, vem vet? Vad tycker ni?


Mår så bra idag!

Idag är jag verkligen på strålande humör! Jag har både hunnit med att jobba och träna. Körde lika hårt som igår så är helt slut nu men ska ut och gå en runda hade jag tänkt, även om det regnar. Tycker faktiskt att det är ganska skönt med regn. Då har man en anledning att bara ligga hemma och dega framför en usel film, inte sant? I kväll kommer min älskling hit. Även om det bara var några dagar sedan han var här så saknar jag honom något innerligt, så det ska bli mysigt. Nej, nu ska jag surfa runt lite på nelly.com och H&M för att se om de har fått in någonting nytt och roligt :P! Puss på er så länge!

Bild från i söndags när jag bakade kladdkakscheesecake :P!

Kan det bli mysigare?


Orkade inte skära upp någon fruktsallad så det blev lite apelsinklyftor :P!

Hemma igen :P!

Fyfan vilket jäkla träningspass jag körde innan idag, är fan helt jävla slut i kroppen. Nu är jag äntligen hemma från allt och nu blir det en bra film och mys i sängen plus en massa god frukt. Ligger föresten just nu i sängen och bara myser. Det är fan det bästa som finns, nästan :P! Nu ska jag ner och göra min fruktsallad! Puss på er så länge!

Ingen bra tid!

Hej!
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga nu den senaste tiden. Men det kommer att komma igår igen. Det har bara hänt så jäkla mycket nu den senaste veckan så har varken haft tid eller orkat. Men jag lovar er att det kommer en förbättring när som helst. Hoppas att ni kan stå ut. Idag har jag fixat med skolan ska boka tid till att bygga om mina naglar, fixa mammis present och sedan på kalas hos en på jobbet. Men först blir det träning på gymmet så ska kila nu! Ha det bäst! Puss på er!

Ut och motionera i regnet!

Har precis kommit hem från jobb. Nu blir det till att motionera ute i regnet med mammi! Senare kommer min bror på besök :)! Mys i kväll då då! Ha det så bra så hörs vi kanske lite senare :)! PUSS (här nedan kommer en bild som är tagen igår).

Mycket att göra på jobb!

Hej bloggen! Nu är jag på jobb och sliter. Är dö trött idag. Det var många som ringde och väckte mig i natt. Så fick inte särskilt mycket sömn. Men en sak är positivt och det är att min mammi snart kommer hit och när jag har slutat så ska vi till jägersro center och shoppa lite :)! Är helt slut i mina ben. Kan knappt stå upp. Har sträckt båda lårmusklerna så det är lite surt. Bara en och en halv timme kvar på jobb :) yes! Puss på er så länge!

Myser

Hej på er! Just nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Dricker lite loka och äter lite frukt. Måste sova lite innan träningen börjar i kväll. Ska fortsätta att kolla på unga mödrar nu :p! Vi hörs lite senare! Puss på er!

Älsklingen och jag på MFF

Här kommer några bilder på oss från MFF matchen :P!

Älskling!

Hehe söt min älskling? :P

Jag älskar dig!

Inne i matchen :P



På väg hem!

Nytt i garderoben!

Hej på er! Har precis jobbat, det var dö mycket att göra idag på jobb. Men nu är jag i alla fall hemma. Ska snart ut en runda på rullorna sedan sova lite innan träningen. Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder på det jag har shoppat som jag inte har hunnit visa er. Har en hel del kvar att fota men som sagt en sak i taget :P!
Köpte två stycken puma parfymer, en till mig och en till mammi
Hittade drömbikinin, skitsnygg :) (Från Wera Stockholm)

Nya slitna jeansshorts! Blev så glad när jag hittade dessa, har letat så himla länge :P!

Röd söt blus. Dålig bildkvalité, den ser ju röd/orange ut på bilden :/ (den är röd)

Mysig, tuff T-shirt

Ett linne som jag trycka till Sverige - SanMarino Matchen :P! Äntligen hittade jag ett gult linne :P

Tro det eller ej men jag hittade faktiskt två gula linnen :P!

Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt innan jag somnar! Har precis sett en jättebra film men är jättetrött och ska upp om bara några timmar och jobba igen :P YEEEEY haha :P! Men som sagt! Godnatt på er och sov så gott! Puss!

Godmorgon!

Godmorgon på er sömntutor! Testar att skriva ett inlägg från mobilen och det verkar ju fungera sjukt bra :)! Just nu sitter jag på jobb. Ännu är det flera timmar kvar innan jag kan gå hem. Idag slutar jag sent så jag hinner inte träna basket idag utan det blir gymmet med mammi istället. Idag mår jag inte jättebra men det får gå ändå. Känner mig helt saggig i hela kroppen. Helt sjukt. Men jag överlever, det brukar jag göra i alla fall. Sen resten av kvällen blir det bara till att ta det lugnt. Men vi hörs lite senare! Peace!

Dålig uppdatering!

Igår jobbade jag bara och på kvällen tränade jag. Idag kan jag knappt gå så ont jag har. Ska i alla fall iväg och sola lite nu så att man får lite färg :P! Vi hörs kanske lite senare om jag orkar ta mig upp för trapporna :P! Hehe :P!

Tror att jag dör!!!

Hej på er! Hann inte blogga igår. Var först på stan hela dagen och shoppade med Frida och efter det var det träning (basketträning) för första gången på tre månader. Det var det sjukaste träningen ever. Jag höll på att dö även om jag anser mig själv vara ganska vältränad. Vi sprang hela träningen plus att vi sprang i trappor hur jävla länge som helst så idag har jag sjukaste träningvärken. Har varit sjukt jobbigt att jobba med smärtan idag men det få ju gå trots allt.

Inte nog med det, nej idag är det ännu ett träningspass som ska genomföras. Får se hur det går! Nej, nu ska jag ut och promenera en runda och sen ska jag bara lägga mig i sängen och chilla tills träningen i kväll. Vi hörs kanske lite senare om jag inte är helt slut när jag kommer hem från träningen :P, haha, det kan ju hända. Men vi hörs sen, kanske innan träningen till och med :P! PUSS

MFF vann!

Yeeah! Har precis kommit hem från MFF-matchen. Riktigt mycket ös var det där. Vad där med min pojkvän. Tycker nästan att det är roligare att kolla på hejarklacken än på matchen :P det är verkligen ös på de matcherna. Nu är jag hemma igen och min bror är här. Vi har precis gjort gooooda smoothies som vi snart ska mumsa på. Nu ska jag ner och vara lite social. Vi hörs lite senare :)! Kiss kiss!

Trevligt igår!

Var på Kajanas och Jens inflyttningsfest igår, dö trevligt var det, tyvärr vad man tvungen att gå lite tidigare eftersom jag skulle upp och jobba idag. Nu har jag i alla fall jobbat. Ska äta lite nu sen träna och efter det blir det MFF-match med älsklingen! Vi hörs senare med lite bilder från igår! Puss