Första advent!


Idag är det första advent. Jag hjälpte mamma att julpynta lite. Här kommer lite bilder. Det är så mysigt med alla lampor och sånt nu när det är så mörkt ute. Åh, det är så myigt när det börjar lida mot jul. I love it. Julen är så himla mysig.


Mysiga ljusbollar!

En lysande ljusboll!

Jul, jul, strålande jul!

Bilder från tacokvällen


Här kommer lite bilder från tacoskvällen!

Handlar maten på ica maxi.

Emma, jag och Paki (Anna).

Emma, jag och Paki (Anna).

Emma, jag och Paki (Anna) igen.

Linnea sitter och leeeeeeeer :D

Hellu!


Igår hade jag och min baby 16 månader. Men tyvärr kunde vi inte ses eftersom han har blivit sjuker. Idag har jag också jobbat hela dagen, många många timmar. Imorgon är jag ledig, yes yes yes. Det ska bli så jäkla skönt. Ska bara slappa och träna. Jag vet att jag har varit dålig på att blogga men det beror på att jag har haft så mycket att göra. Speciellt på jobb. Har handlat en hel del som jag lovar att jag ska dela med mig av så snabbt som möjligt. Kanske redan ikväll, maybe baby. Här kommer lite bilder på min söta Hjallis!


Hjallisen sover! Sssshhhh Zzzzz

Han sover under täcket!

Tittut. Nu är han vaken!

Han myser med åsnan!

Gullesnut!

Hjalle bara tar det lungt!

En riktig mysvovve är vad du är!

Puss & Kram!



Hejsan hejsan!


Idag har jag jobbat hela dagen. faktiskt riktgit trött nu. Borde städa lite på rummet faktiskt. Efter jobbet körde jag till stan där det blev två ursnygga linnen och ett par örhängen. Ska lägga upp bilder på det lite senare. Ska först äta hade jag tänkt. Är hungrig som ett djur just nu och det ända jag väntar på är att maten ska bli klar. Idag blir det kyckligfilè med mozarella och soltorkade tomater och rotfruktsgratäng.

Puss och kram!


Lilla osminkade jag!

Jag igen. Ska äta nu. Puss puss!

Dags att lägga sig!


Hej allihopa! Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på sistonde men nu är jag här igen. Det har varit mycket jobb plus att jag har varit tvungen att ta det lungt på grund av magen. Idag har jag jobbat och så har jag ätit tacos med tjejerna. Det blir jobb för hela slanten i helgen. Imorgon har jag och älsklingen 16 månader vilket är helt underbart. I love you honey! Imorgon blir det bara jobb och hemmamys tror jag. Är trött nu så ska hoppa i säng så snabbt som möjligt. Lägger upp bilder från kvällen imorgon. Har även andra bilder att lägga upp. Har köpt en hel del också som jag ska dela med mig av. Imorgon åker Tanja och Sofija till ullared. De har fått en liten köplista av mig som jag ångra mig att jag inte köpte sist jag var där. Tack älsklingar. Nej, nu är det bort med sminket och sedan bums i säng som gäller.

Godnatt, sov så gott!
Puss & Kram


Jag i bilen på väg hem!

Godmorgon!


Hej allihopa! Nu sitter bara jag här vid köksbordet och äter lite frukost, mums! Jag börjar lite senare idag på jobbet vilket är väldigt skönt. Skönt med lite sovmorgon i alla fall. Hoppas att alting är bra med er? Ska inte träna idag. Får inte träna längre på torsdagar :( vilket känns skit. Men det är bara för mitt eget bästa. För att jag ska må bra och inte gå runt och ha ont i magen hela tiden. Nu ska jag i alla fall äta upp och så ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Sen är det jobb som står på schemat.

Ha en riktigt bra dag!
Puss & Kram

Hittade precis lite gamla bilder! Här är några:

Jag och Joakim.

Josse, jag och Emily (ettan på gymnasiet).

En väldigt gammal bild på Emilia, Tanja, jag, Felicia och Annika.

Början av ettan på gymnasiet.

Jag och Kajana.

Hittade hur många bilder som helst som låg gömda i en mapp.
Lägger upp fler senare idag. I promise!

Dags att gå och lägga sig!


Har nyss tränat lite. Ska bara ta en dusch, sedan ska jag ner och hänga lite tvätt :/. Så är det när man använder mycket kläder och bara slänger det i tvättkorgen. Usch vad jag har varit seg idag. Har haft ont i magen och det är så sjukt jobbigt. Usch! Tog en runda inom nova lund på vägen hem där jag hittade lite saker. Orkar inte lägga upp bilderna ikväll men gör den en annan dag, I promise! Här är i alla fall en bild på mig och ett par nya örhängen.

Godnatt Sverige!


Ser dö trött ut men skitsamma :P

Min nya ljusstake!


Här kommer de bilder jag lovade er på min ljusstake. Det är en silvrig ljusstake med fem ljusarmar. Jättemysig att ha när det börjar bli ruggit och kalt. Nu ska jag åka ut till affären och handla och sola lite hade jag tänkt. Vi hörs ikväll!

Puss & Kram


Paketet!

Yes yes yes, äntligen har den kommit!

Delarna är uppackade!

Nu börjat byggandet!

Färdigbyggd!

Fin va =) ?

Hej på er!


Hej! Nu har jag äntligen kommit hem. När jag kom hem så stod det ett paket till mig i hallen. Mamma hade redan varit och hämtat det till mig. Det var min ljusstake eller vad det nu heter som stod och väntade på mig. Åh, så fin den är. Den kommer att passa perfekt inne på mitt rum. Har precis satt ihop den. Jag ska visa er fotona alldeles strax. Här är i alla fall bilder från golfen idag.

Puss på er så länge!



Sven ska skjuta iväg bollen!

Älsklingen väljer klubba!

Nu jäklar :P!

Sven väljer klubba!

Godmorgon!


Nu har jag precis varit ute och spelat golf med älsklingen och hans pappa. Det gick helt okej idag. Nu är vi bara här hemma och jag ska snart åka hem om jag inte ska ta en runda in på Nova lund och kolla lite. Fick så jäkla ont i magen igår på träningen. Det är stressmagen som är i farten igen. Åh, jag orkar verkligen inte ha så ont i magen. Det är skitjobbigt. Givetvis så bytte jag träningsväska igår och glömde att lägga över min tabletter mot magont i den nya väskan. Nej, nu ska jag och älsklingen kolla lite på Tv innan han ska sticka till jobbet. Lägger upp lite bilder senare.

Puss på er!

Hej!


Nu ska jag lägga mig och ta det lungt fram till träningen. Efter träningen ska jag köra hem till min älskling och sova där. Imorgon ska vi spela golf tillsammans. Han börjar inte förrän vid två imorgon och jag är ledig. Så jäkla härligt! Här är en ny bild. Kommentera gärna vad ni tycker!

Puss på er!

Tidningar!


Köpte med mig lite tidningar hem efter jobbet idag. Tänkte bara slänga mig i sängen och sätta på lite bra musik och bara bläddra i dem. Skönt att bara slappna av och läsa lite. Läste en hel del igår i min Twilight bok. Har allihopa men har varit dålig på att läsa på sistonde. Nu Känns det i alla fall som om jag är igång. Ska försöka läsa lite till ikväll medan älsklingen kollar på fotboll. Köpte bland annat vecko revyn idag. I den fick man ett armband som är designat av blondinbella. Det var ett väldigt snyggt och enkelt armband. Finn i svart/silver (som jag tog) och i lila/guld.


Tidningarna som jag ska läsa sen!

Blondinbellas egna armband!

Hello everybody!


Godmorgon på er! Kom hem från jobbet för en stund sedan. När jag kom hem hade mamma fixat en jättemysig frukos för oss två. Vi åt och snackade lite skit. Mysigt med sånt när man kommer hem från jobbet. Hade tänkt att jogga en liten avslappnande runda och sedan lägga mig en stund men vi får väll se vad det blir av det hela.

Puss & Kram!


En bild på mig från igår efter träningen!

Mys med älsklingen igår!


Glömde att jag hade tagit bilder igår. För er som inte vet så hade jag och älsklingen en myskväll igår. Han kom till hallen efter min träning. Vi kollade på andra halvlek av herrmatchen. Malbas herrar vann, yes! Efter det stack vi och hämtade biobiljetterna till Twilight filmen. Efter det så stack vi och åt på pizzahut, mums. Sen var det dags för movie-time. Fytusan vad den filmen var bra. Har ni inte sett filmerna så måste ni se dem. De är de bästa filmerna, verkligen. Här kommer i alla fall några bilder från igår.


Det blev den nya lilla röda klänningen igår!

Vad tycker ni om den?

Min älskling på pizzahut igår!

Ska snart krypa ner i sängen!


Hade tänkt att lägga mig i tid idag men det känns inte som om det blir av. Hehe, det kanske beror på att jag sitter här och har lite att berätta. Måndag idag så vi har en hel vecka framför oss. Men min vecka ser ut till att bli mycket jobb. Är ledig på onsdag i alla fall. Ska snart göra mig natteklar så att jag kan kolla på Tv en liten stund innan det är dags för att sova. Om man väl sätter sig vid datorn så fastnar man här. Sitter bara här och bloggar och kollar runt lite samtidigt som jag käkar lite läkerol.

Puss puss!


Dags för sängen!

Natti natti!

Träning!


Usch! Var helt död på träningen idag. Kände mig faktiskt riktigt sliten i hela kroppen. Det kanske beror på att vi tränat mycket och väldigt hårt på den senaste tiden. Men på onsdag blir det avslappning. Då är jag ledig hela dagen plus att jag bara ska ta det lungt och inte göra någonting. Kanske ska julbaka lite med Sebbe, om han vill förstås, hehe. Men vi får väll se. Här kommer lite bilder på mig efter träningen idag.

Puss & Kram!


Svettig men glad ändå!

Var helt död efter träningen idag!

Osminkad med gald ändå!

Hej allihopa!


Har varit dålig på att blogga idag. Men nu skriver jag i alla fall. Idag sov jag till 15.00. Sjukt va? Jag har sovit så jäkla dåligt de sista veckorna så idag tog jag verkligen igen mig. Det behöves verkligen. Ska nog snart hoppa isäng igen så att jag blir riktigt utvilad men får se hur jag gör. Har precis ätit middag med mamma. Det blev sjukt stressigt till träningen idag eftersom den började vi fyra. Så det blev bara till att slänga i sig en frukost och duscha av sig lite och sedan åka in till stan.


Jag innan träningen!

Yeah yeah yeah!

Dags för sängen igen!


Nej, nu är jag riktigt trött. Ögonlocken är tunga och jag kommer till med att somna om jag inte lägger mig snart. Men det som är jobbigt är att jag måste duscha och packa upp ur en väska innan jag kan lägga mig. Imorgon är det sovmorgon som gäller eftersom jag är ledig från jobbet. Åh, vad det ska blir skönt. Bara ligga hemma och slappa i sängen eller soffan och inte röra en fena innan träningen som börjar vid fyra imorgon. Sen på kvällen blir det också att bara ta det lungt och inte göra så mycket. Måste hoppa in i duschen innan jag somnar här :P. Godnatt på er! Sov så gott och dröm sött!

Puss & Kram!


En osminkad Gunnhildur med en liten söt orange dinusarie bakom mig!

Bio!


Hej era söta barn! Efter jobbet stack jag in till stan för att träna.  Efter träningen så kom älsklingen och vi tittade på första halvleken mellan Malbas herrlag och playmakers herrlag. I halvlek så låg malbas under. Men på stan träffade vi Rafael och Filmon som hade sett hela matchen som berättade att malbas hade vunnit, yes! Efter matchen gick jag och älsklingen och åt på pizzahut och sedan gick vi på bio och såg twilight. Åh, gud vad bra filmen var. Längtar tills den kommer ut på dvd så att man kan kolla på den igen. längtar också till när trean kommer ut. Fytusan vad bra de filmerna är. Har ni inte sett dem så råder jag er att titta på dem. Hade en mysig kväll med dig älskling! Tack för allt! Du är underbar!


Sebastian hjärta Gunnhildur!

I love you <3

Du och jag älskling!

Åh, vill utomlands igen!

Svar på fråga!


Det var en som frågade vart jag hade köpt mina svarta skinnstövlar. Tänkte bara säga att jag har köpt dem i en liten liten butik i Svedala (Skåne). Vill du veta med så hör gärna av dig.


Hästar behöver också mat :P

H&M


Godmorgon på er! Kom precis hem från jobbet. Nu ska jag bara ta det lungt en stund sedan blir det till att köra in till stan och träna. Efter träningen blir det antagligen bio med min älskling. Beställde lite kläder från H&M igår. Hittade även en massa andra godbitar där. Det som är som hetast nu är paljetter, nitar och "axelvaddar" (speciella axlar) med även dekorationer på arxar. Här är lite förslag på snygga kläder som inte kostar så mycket. Allting är från h&m.







Paljettkofta 249:-
Kofta med detaljer 199:-
Paljett-tuptopp99:-
Handskar 249:-
Linne 99:-
Kofta 199:-

Platåskor!


Platåskor är inne igen. En nackdel är att jag blir ännu längre än vad jag är med vanliga högklackade skor. Men skit samma. Platåskor är ju skitsnyggt. Man får snygga ben i högklackade skor. En fördel med platåskor är att platån gör det lättare för en att gå i dem. De känns inte lika höga att gå i eftersom blatån där framme på skon gör att klacken blir mindre och därför blir skorna lite enklare att gå i om man jämför med skor med hög klack utan platå. Här kommer två par skor som bara är så läckra.

Puss på er!

Skitsnygga till festen!              Snygga platåboots till fest och vinter!

Skorna är från www.have2have.se och kostar 698:- och 798:-
Gå gärna in och kolla på fler skor på hemsidan. De har riktigt
snygga skor till festen.

Då var det dags för sängen igen!


Hej sötisar! Nu var det dags för sängen igen. Dagarna går så himla fort. Idag har jag jobbat, fikat med mamma, kollat när killarna spelade SM och hunnit med att träffa Tanja och Sofija. Kom nyss hem från stan. Stod och pratade med Håkan i en timme vid busshållsplatsen. Det blev mycket prat om idol, haha. Mackan kom sedan med nästa buss så jag hade sällskap med honom hela vägen hem.

Nu sitter jag här och försöker att skala en väldigt svår clementin. Det blir snart till att borsta tänderna och hoppa i säng. Varje kväll säger jag att jag ska lägga mig tidigt med icke så nicke. Nej, jag sitter alltid upp länge så att jag knappt får någon sömn. Nej, det är slut på det nu. Jag skulle bara skriva några rader här och nu ska jag lägga mig. Hoppas att eran dag har varit bra! Imorgon blir det jobb igen så ska upp tidigt. Efter jobbet blir det träning. Sen på kvällen blir det bara till att ta det lungt. Skulle egentligen gå på bio med älsklingen imorgon men han har inte hört av sig idag så jag tolkar det som ett nej. Men det är skönt att ta det lungt också.

Godnatt på er!
Puss & Kram

Hej allihopa!


Hej igen! Glömde att berätta att jag fick hem min ursnygga klänning igår från bikbok! I love it. Helt knall röd och tight som bara den. Axlarna är puffiga, den är helt perfekt. Så ser ni en tjej ute i knall röd klänning nästa helg eller något så är det mig ni ser, hehe. Nu ska jag ut och springa en runda. Ha en riktigt härlig lördagskväll! Här kommer en bild på klänningen

Puss & Kram


Man ser inte färgen så bra på denna bilden men den är riktigt röd!

Hej på er!


Idag har jag jobbat. Efter jobbet så fikade jag lite med mamma. Nu har jag sovit i en timme och ska snart röra mig ut för att springa en runda. Efter det ska jag och mamma åka och kolla på när P94 spelar SM (final four). Hoppas att det går bra för dem. Ska hålla tummarna. Vet inte om jag ska sitta i secket eller inte. Vi får se när vi kommer dit. Vad ska ni göra ikväll?

Puss på er!


En osminkad Gunnhildur!

Nyårskläder?

Hittade nyss lite shysta toppar och klänningar från www.stylebystars.com där finns en hel del glitter och glamour och lite till. Här kommer lite shysta klänningar och toppar som man kan ha till nyår eller julafton om man vill det eller ja, när som helst. Inte jättedyrt och inte jättebilligt. Ganska normala priser har dem. Gå gärna in på sidan och kolla lite. Här kommer några tips från mig på vad jag tycker är snyggt.






Alla klänningarna är från www.
stylebystars.com
1. - 349:-
2. - 549:-
3. - 399:-
4. - 429:-

Tack mammi!


Min mammi kom nyss hem från jobbet och med sig hade hon lite söta trosor till mig. Auw, hon är väll bara för söt. Nu blir det snart sängen för mig. Är så oerhört trött. Måste sova några fler timmar inatt jämfört med de andra nätterna denna vecka. Här kommer en bild på mina söta trosor som jag fick. Tack mammi! Du är bäst! I love you!

Puss på er!



Trosorna är från H&M.
Svarta - 59,50
Beige/Vita - 79,50
Rosa - 69,50

Trötter!


Det har varit en lång dag idag. Först jobbat (väldigt tidigt) och sedan tränat. Träningen var jäkligt jobbig. Vi bara sprang och sprang hela träningen, plan efter plan. Just nu känner jag bara för att träffa min älskling. Men han är ju inte här. Så jag får ta och längta vidare. Ska snart gå och lägga mig. Jag är så sjukt trött. Har sovit så dåligt de senaste dagarna. Imorgon åker pappa till Island men tyvärr kan inte jag åka med och lämna honom på flygplatsen eftersom jag jobbar. Så jag får ta och säga hejdå idag :(. Jag kommer att sakna dig pappa. Men du kommer hem om tre veckor igen. Jag älskar dig!


Pooooosarn :P

Rakt eller naturligt hår?

Dagens fråga!





Fråga: Du ser ut att vara rätt lång, så jag undrar om du känner dig bekväm när du har höga klackar på dig? När jag har klackar på mig så blir jag över 180 typ!! Känner mig som världens jätte :/

Svar: Hej Sara! Jo, jag är rätt lång. Jag är cirka 177cm till 178cm och oftast när jag är ute så har jag skyhöga klackar. Jag har alltid varit längst bland tjejerna fram till gymnasiet då jag hamnade i en klass med lite längre tjejer. Jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att vara längst men nu gillar jag det. Alla ser ju en, plus så tycker jag att det är skitsnyggt att vara lång som tjej. Så tänk inte att du är lång utan bara njut av det. Det är hur många som helst som hade velat vara så lång som du är. Var inte rädd att du kommer att vara längre än alla andra på festen utan det finns alltid någon som kommer att vara längre än dig.

Ett tips är att du tar med dig ett par låga skor i väskan ifall ifall du skulle känna dig obekväm. Jag har alltid ett extra par skor med mig i väskan. Ibland känner jag mig också längst på fester och då har jag ett allternativ. Det är fint att vara lång. Tänk på de som är jättekorta och som verkligen måste ha höga klackar för att synas. Det behöver inte du. Go for it!

Hoppas att du fick svar på din fråga :)
Kram på dig!


Yes!


Hämtade äntligen min eftertraktade väska som hade kommit. Jag sprang dit och hämtade det. Det var en väska från Jofama by Kenza. Den är jättefin. Hade tagit för mycket på mig när jag var ute och sprang så nu är jag jättesvettig, hehe. Så nu blir det snart duschen. Sedan ska jag helst hinna sova någon timme innan jag ska iväg och träna. Åh, vad jag är glad att väskan har kommit. Den skulle egentligen kommit i onsdes med på grund av stormen så var den försenad. Här kommer en bild på min nya fina väska!

Puss puss!


Perfekt väska om man ska på party!

En liten söt praktisk väska med små tuffa detaljer

Just nu ligger jag bara svettig och osminkad i soffan och äter på ett
päron. Ska hoppa in i duschen nu. Kram på er!

Lite bilder!


Jag lovade ju att lägga upp bilder på lite saker som jag handlade på ullared. Har inte fotat allt men lite grann har jag fotat. Det blev mest underkläder och något linna och lite sånna småsaker. Där var ju inte så jättemycket som man verkligen ville ha. Det fanns en del saker som man gillade men mycket var skit också. Men en hel del bra varor kunde man fynda. Har aldrig varit på ett liknande ställe. Det var så sjukt stort och så mycket folk. Man fick ju knappt plats i gångarna. Ingen tog hänsyn till någon utan alla körde sitt eget race. Sjukt jobbigt faktiskt Billigt var där i alla fall! Man kan säga att det var en upplevelse trots allt. Här kommer lite bilder!

Puss & Kram



BH - 69,95:-
Trosa - 29,95

Trosa - 19,95

Linne - 49,95:-

Skärp - 29,95:-

Myströja - 129:-

Här är lite bilder på det jag köpte kanske lägger upp
fler senare. Men som ni ser så var det sjukt billigt där.
Köpte en massa andra saker men lägger upp dem kanske
lite senare.




Skor!


Hittade nyss dessa underbart snygga skor på www.skotrend.se dem har väldigt snygga och bra skor till behagliga priser. Dessa svarta är riktigt snygga till ja nästan allting. De är snygga till tighta mörka jeans och de är snygga till korta klänningar eller kjolar. Remmarna på sidan göra skon ännu vassare. Är ni ute efter ett par snygga festskor så gå in och titta på www.skotrend.se. Där kan ni ibland hitta skor till finfina priser.

Puss på er!


Sängen kallar!


Nu ska jag bara in på badrummet och borsta tänderna sedan blir det sängen för mig. Ska upp fyra inatt, börjar fem imorgon bitti. Fast slutar ganska tidigt. Då blir det lite träning och det blir att sova en stund och sen på kvällen blir det träning. Efter träningen ska jag bara ta det lungt och mysa film. Det är jobb som gäller i helgen. På lördag blir det lite mys med tjejerna (Tanja, Sofija, Emilia och Frida) trevligt trevligt! På lördag åker pappsi till Island. Hoppas han kommer hem med godsaker och lite kläder till mig kanske :P. Vem vet? Nej, nu blir det att gå och lägga sig. Godnatt på er och sov så gott!

Puss och kram!



Jag innan bowling-kväll för några helger sen :P!

Halloj!


Hej allihopa!
Jag hinner att skriva några rader till er innan jag hoppar i säng. Har duschat och ätit. Idag gick det väldigt snabbt. Ska bara komma i säng också. Innan träningen var jag inne på Zara där jag hittade en helt underbar paljett-väst. Var bara tvungen att köpa den. Jättesuperduperfin till en enkelt vitt linne. Den kostade 299:- på Zara och är helt underbar.



Västen är från Zara och kostar 299:-

Träning!


Har nyss duschat av mig. Ska snart iväg och träna. Man känner sig mycket piggare efter en liten dusch. Man vaknar till liksom. Nu ska jag bara packa ner mina träningssaker och sedan sak jag köra in till stan för att träna. Kommer att komma hem sent från träningen idag eftersom vi slutar klockan tio. Så kommer antagligen inte att skriva någonting ikväll. Men imorgon skriver jag igen som vanligt. Men kanske kanske orkar jag att skirva ikväll innan jag går och lägger mig. Jag börjar fem imorgonbitti så jag måste komma i säng i tid.

Puss & Kram!


En nyduschad Gunnhildur!

Ren och fin!


Trött!


Hej allihopa!
Hur är det med er idag? Med mig är det helt okej, är bara jättetrött. Även om jag gick och la mig i tid igår så känner jag mig trött idag. Kanske beror det på dagen igår som jag och älsklingen tillbringade på Ullared. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar så att jag kan åka till träningen sen. Här kommer lite bilder från igår. Tyvärr blev det inga bilder inne på Ullared men här är i alla fall några som jag tog innan!

Puss på er så länge!


Redo för att åka till Ullared!

Älsklingen ute i ovädert :/

Det regnade och blåste som tusan hela dagen.

Min fina älskling :)!

Äntligen framme!

Dags att hitta parkering!

Äntligen inne på Ullared!

Ullared!


Fy tusan så mycket folk det var. Helt sinnessjukt! Att folk orkar gå i den röran och släpa runt med sina barn och fulla kundvagnar. Jag och älsklingen var där vid cirka två-tiden. Då gick vi in en runda och plockade med oss lite saker. Vi blev hungriga ganska fort. Sebbe orkade inte gå där så länge så vi gick till kassorna med det vi hade köpt och betalade. Sedan gick vi och åt lite på en restaurang. Efter det gick vi in en snabb runda till. Det blev lite småsaker och så. Lägger upp bilder imorgon eller i övermorgon. Det var en trevlig liten tripp men nästa gång blir det någon annan stans. Åh, är så himla trött. Skulle bara kunna lägga mig i sängen och somna direkt. Imorgon blir det en lång dag på jobbet och så blir det sen träning. Torsdagar är inte min favoritdag. Kommer hem så himla sent från träningen. Men jag överlever väll det. Nu ska jag hoppa i säng i alla fall. Ni får ha det så jättebra och berätta gärna om ni har varit på ullared och vad ni tyckte om det.

Godnatt, sov så gott!
Puss puss!



Haha, en bild från halloween på mig och min bror :P.
Han är väll riiiiiktiiiigt snygg? :P Love!

Godmorgon!


Nu ska jag iväg och sola och träna lite sedan blir det att bege sig till Ullared. Får se när jag kommer hem idag, men ska försöka att skriva några rader när jag kommer hem. Lovar att jag ska ta lite bilder. Vi hörs ikväll!

Puss på er!


Vi hörs ikväll! Puss och kram!

Dags att lägga sig!


Nu ska jag hoppa i säng. Det blir upp tidigt imorgon. Ska hinna sola och springa en liten runda innan jag och älsklingen åker till Ullared! Yeees! Första gången jag åker dit. Alla säger att det är så stort och sjukt men jag vet inte. Har ni varit där? Annie sa att hon hade varit där i lördes och de hittade mycket fina saker med att det var sjukt mycket folk. Saknar dig! Får se hur det blir imorgon. Vill hitta mycket fint ju :P. Men vi får se hur det blir. Är så himla trött nu så måste verkligen sova. Sitter här i sängen med tandborsten i munnen. Nej, nu bär det av till badrummet för att borsta klart tänderna sedan blir det att dyka under täcket.

Godnatt på er!
Ha det så bra!
Lots of love <3





Här är några bilder från min student det kommer fler senare
men hade inte fler på denna datorn. Inte så bra bilder men
det kommer fler. Godnatt på er! Puss puss!

Godmorgon på er!


Har precis kommit hem från jobbet. Ska ut nu snart och jogga en liten runda och ikväll blir det träning. Både jag och älsklingen är lediga imorgon. Så vi bestämde att vi ska åka till Ullared haha :P. Jag har aldrig varit där. Hehe, Sebbe är nog den första killen som vill dit. Åh, vad skoj det ska bli. Ska bara dit och kolla och se om man hittar något skoj. Idag blir det bland annat rörlighetstester på träningen. Får se vad det innebär. Nu ska jag ut och jogga en runda sedan blir det att sova någon timme.

Puss på er!



Här är en bild från i sommras när jag och Kajana spelade minigolf
i folkets park! Jag älskar sommaren!

Heej!


Idag beställde jag min Kenza by Jofama väska. Åh, får den snart kanske på onsdag eller torsdag. Lite dyr kanske men det var den värd. Riktigt snygg är den. Nu är det i alla fall dags för sängen. Godnatt på er!

Sov så gott!
Puss puss!




Vill ha sommar nu!

Obs!


Kom nyss på att jag lovade er att visa min spegel när jag hade hängt upp den. Det har jag helt totalt glömt, sorry! Här kommer en bild i alla fall. Jag är jättenöjd. Spegeln kostade 799 kronor på Ikea och är verkligen jättefin. Man ser hela sig själv i den vilken är super. I love it!


Ursäkta röran i bakgrunden! :P (precis innan läggning).

Bilder från i lördes!


Här kommer lite härliga bilder från i lördes då jag var i Lomma (hos Nicole) med tjejerna. Har inte hunnit lägga in dem förut med nu ska jag göra det.


Josse och Nicole ville inte vara med på bild :P

Kajana lekte lite med kameran.

Josse ;)

Haha, riktigt söt bild! NOOOOT :P Love!

Haha, Josse igen!

Josse, Kajana och Nicole.

Haha, ännu en snygg bild på oss! Love!

Tips!


Här är lite tips på lite fest-toppar som kostar under 200 kronor. Allting är från Lindex. Förut var Lindex mer kännt som en "tantaffär" men på senaste år har det kommit in mer och mer som är snyggt och nu är hela Lindex fullproppat med snygga kläder. Inte bara kläder utan även smycken, väskor, smink, skor m.m. Här kommer lite tips på lite fest-toppar man kan köpa om man inte vill lägga ut alltför mycket pengar på festplagg som ändå är snygga.




1. Lindex - 149:-
2. Lindex - 199:-
3. Lindex - 199:-
4. Lindex - 199:-

Godmorgon!


Vaknade av att älsklingen mobil ringde. Det var dags att stiga upp. Jag skulle egentligen bara behöva sova med för att vara lite snäll så gick jag upp med honom för att äta frukost. Vi åt en lång och god frukost och satt bara och pratade om en massa. Nu ska jag slänga mig i sängen igen för att se film. Sedan blir det till till stan med pappsi för att hjälpa honom att välja lite lampor. Senare vid fyra-tiden blir det träning. Haha, ikväll är det Ullared på Tv som gäller. Det är så jäkla sjukt! Ni måste bara se det!

Puss puss på er!





Jag och min älskling! Love

Sägen kallar!


Nu är det dags för mig att sova. Har varit mycket jobb nu på den senaste tiden. Är så jäkla trött just nu. Älsklingen och jag har bara legat framför Tvn och bara tagit det lungt eller rättare sagt han har legat framför Tvn och letat lägenheter på nätet medan jag sovit. Var tvungen att duscha så jag gjorde det nu precis blev lite piggare av det. Imorgon är jag ledig och ska bara ta det lungt och inte göra mycket. Sen vid fyra ska jag träna. Yeeeah äntligen tillbaka igen. Var och kollade på mitt underbara lag idag som vann med 100-26 mot Växjö! Yes, ni är bäst!

Imorgon åker Amanda. Hon ska vara borta i 7 hela månader. Det kommer att kännas tomt utan dig på planen. Jag kommer att sakna dig. Hade egentligen bara velat att du skulle stannat kvar i alla fall denna säsongen ut. Men vi ses nästa säsong och när du kommer hem. Ha det så jäkla bra i Thailand, Vietnam och allt vad det nu heter. Njut av varenda stund och ta det bara lungt och koppla av. Vi väntar på dig här hemma.

Nu ska jag och Sebbe lägga oss. Jag sitter bara här och skriver lite medan Sebbe kollar på något eftersnack från Sverigematchen idag. Jag är jättetrött och Sebbe lika så. Nu blir det verkligen till att sova.

Puss på er kära läsare!





Min fina älskling när vi möttes i basketboll :P Love Love Love

Godmorgon allihopa!


Godmorgon!
Har precis kommit hem från jobbet. Är väldigt trött nu med jag överlever. Tänkte lägga upp lite bild från i lördes (när jag träffade tjejerna). Ska snart göra mig redo för att kolla på match. Vår match som jag inte kan spela eftersom jag är skadad :(. Det känns så himla tungt. Tanja, Sofija, Emilia och Sebbe ska i alla fall med och kolla på matchen, älsklingar :). Här kommer lite bilder från i lördes som sagt. Enjoy!






Lägger upp fler bilder från kvällen lite senare.
Puss på er så länge!


Trötter!


Hej hej på er!
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra är bara så jäkla trött. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan sova. Idag blev det jobb igen jobbade ca 10 timmar idag så är jäkligt trött nu. Älsklingen kom och överraskade mig på jobbet så vi tog en liten fika och sedan väntade han på mig tills jag slutade, väldigt gulligt gjort av dig.

Efter jobbet körde vi en runda och sedan följde Sebbe med mig för att hyra film. Det blev dead like me. Har någon sett den kanske? Är den bra? Sedan körde han mig hem. Nu är jag bara hemma. Ska hoppa in i duschen nu när som helst. Så att jag bara kan slänga mig i min nybäddade säng och kolla på filmen. Imorgon blir det också jobb och sedan ska jag kolla på vår match mot Växjö. Åh, fy vad jag vill spela med kan tyvärr inte. Har ju ont i foten och inflammation i en muskel i armen, så det är inte alls kul. Jag vill vill vill spela ju :(. Men det blir väll nästa match åhh :(. Nu blir det duschen för mig. Några bra tips på snygga festklänningar eller skor?

Det var en trevlig kväll igår. Kul att träffa er tjejer. Det blir lite sällan nu eftersom alla är på sitt håll men jag älskar er. Ni är underbara. Vi tog det bara lungt och mös framför Tvn igår och åt lite gott.

Puss och kram!



Duschen!


Ville bara sticka ut snabbt och ta en cykeltur (det enda jag kan göra nu på grund av foten). Det är så skönt att kunna sätte in hörlurarna i öronen och sätta på någon bra och peppig låt och bara cykla. Speciellt om man har så fin natur att titta på som jag har. Man cyklar i ett ganska högt tempo och det enda man gör är att lyssna, titta och tänka. Det är så himla mysigt. Nu ska jag ta mig en snabbdusch och bara lägga mig i sängen. Kanske göra en god fruktsallad till också. Men ibland är det bara så skönt att kunna ligga i sängen och inte göra någonting mer än att titta på tv och bara totalt slappna av. Det är nog bland det bästa jag vet. Försökte få tag på min påg men han svarade inte. Han har väll fullt upp på jobbet som vanligt. Men han ringer väll upp senare.

Duschen, here I come!


Bilder från cykelturen!









Härlig natur va? Love it!

Ska lägga mig en stund!


Kom hem sent igår från showen och började 05.00 i morse så ska gå och lägga mig en stund nu. Vi hörs lite senare. Ha det så bra sålänge.

Puss på er!





Haha, sjukt fula bild på mig :P Hehe men ändå!

Hello!


Hej på er!
Kvällen igår vart väldigt trevlig. Det blev god mat och trevlig underhållning. Vi var med jobbet och åt middag på amiralen där vi också fick se magikern Joe Labero. Han var så otroligt bra. Helt otrolig var hans program. Att man kan göra allting så att det ser så verkligt ut det är sjukt. Synd bara att man inte fick fotografera där inne medan han uppträdde. Fick i alla fall lite bilder på oss i alla fall. Synd bara att alla inte kunde följa med igår. Här kommer lite bilder från kvällen. Ikväll blir det bowling med tjejerna myspys!

Kram på er!












Här var lite bilder från kvällen! Tack för en trevlig kväll!

Julbord!


Hej på er!
Hoppas att allting är bra med er. Vad hos läkaren i morse och fick reda på att jag hade inflamation i min vänstra deltamuskel (det är den som sitter i axeln och som gör att man kan röra armen). Han sa att det skulle vara över till början av nästa vecka och självklart missar jag matchen på söndag vilken jag verkligen inte vill. Hatar det! Har precis kommit hem från jobbet. Ska bara in i duschen nu och fixa mig sedan bär det av till julbord med jobbet. Vi vet inte var än med vi ska samlas om en timmes tid. Därför måste jag hoppa in i duschen nu med en gång.

Ha en trevlig kväll!
Puss puss!


Godmorgon!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och gör mig klar. Fick tid hos läkaren i morse. Ska dit nu kvart i elva för att kolla upp armen. Det är fan inte normalt att den ska svullna upp och bli helt röd och inte nog med det att man inte kan röra den. Nej, jag är trött på att ha ont nu. Måste få någonting så att jag slipper smärtan. Älsklingen kom igårkväll för att titta till mig. Han är väll bara för söt. Det blev inte mycket till sömn inatt heller. Jag vaknar hela tiden av att jag vänder mig lite och får så jäkla ont och får sedan försöka att somna om. Usch, det är verkligen jobbigt. Det värsta av allt är att jag inte kan träna. Nej, nu måste jag verkligen hoppa in i duschen.

Vi hörs lite senare!
Puss puss!




Här är en bild på mig från matchen i söndes.
Malbas - Norrköping

Höstnytt!

Här är lite tips på vad man kan ha på sig nu under vintern. Själv älskar jag den väldigt enkla färgen svart. Den passar till alla tillfällen. Åhlens har börjat få in snygga kläder till bra priser. Här är bara lite tips på kläder till bra priser. I hope you like it!







Från Åhlens:
Body - 129:-
Kjol - 299:-
Kavaj - 399:-
Väska - 399:-
Skor - 399:-
Klocka - 550:-

Blöt!


Cyklade nyss en runda eftersom jag inte kan träna eller springa eller någonting. Därför cyklar jag istället. När jag hade cyklat cirka två minuter kom det en sån jäkla skur och den slutade verkligen inte. Jag cyklade och cyklade och blev ännu blötare. Usch vilket jäkla väder. Som tur är har jag mina underbara uggs som är så himla varma och sköna. Hade tänkt att cykla en runda till för att köpa lite saker på apoteket och för att sola. Man blir så snabbt blek nu under vintern. Här kommer en liten bild på mina mysiga uggs.



Just nu sitter jag bara här framför datorn och dricker en loka med päronsmak. Ikväll blir det bara till att ta det lungt. Kan ju inte göra så mycket nu när foten är skadad och armen som jag inte kan röra och plus mensvärk. Kan det bli mycket värre?

Puss på er!




Åh, vill kunna träna :(

Godmorgon på er!


Vaknade för ungefär en timme sedan. Har sovit gott förutom att jag vaknat nästan varje timme på grund av en värkande arm, mage och fot. Orkar inte ha ont längre. Min arm gör ju mer ont för varje dag som går :(. Nu är det en stor bula nedanför där jag fick sprutan och bulan är röd. Försökte ta några bilder för att ni skulle kunna se men jag vet inte om ni ser något. Nu ska jag nog snart ta en runda med bilen till stan för att fixa lite ärenden åt papsi trots att jag inte mår bra allt. Men får vara lite snäll nu när han håller på och sliter här hemma. Vill bli bra nu nu nu, orkar inte bara sitta hemma och ruttna. Vill kunna vara mig själv igen.


Sista inlägget innan läggning!


Måste bara lägga upp denna urgulliga bild på min älskling. Saknar honom just nu. Känns så tråkigt att sova ensam här man har ont i hela kroppen. Vill ha massage! Men istället blir det en tjejfilm helt själv men det går väll det också. Älsklingen skulle komma imorgon istället sa han. Nu blir det till att borsta tänderna för han ringer om cirka 5 minuter. Ops, han ringde nu! Godnatt på er!

Puss på er

Natti natti


Nu är det dags att gå och lägga sig. Sitter nästan här och sover. Vill bara slänga mig i sängen bara bara slappna av. Nlir galen på den värkande armen och foten. Vill bara somna så att jag inte känner av smärtorna. Väntar bara på att min underbara pojke ska ringa och säga godnatt. Köpte två par urgulliga trosor idag. Trosor kan man alltid köpa. Det är alltid lika roligt att köpa som att få. Dessa är från H&M och kostar endast 59,50:- stycket. De är verkligen jättesköna att träna i. Luftiga och behagliga.

Aj aj aj!


Idag har det hänt en hel del. Först hade jag så jäkla ont i armen när jag vaknade. Kunde knappt ta på mig eller något och ännu värre blev det på jobbet. Hade så jäkla ont och givetvis skulle det komma en massa beställningar som skulle packas upp. Ont gjorde det men jag överlevde. Det var inte bara detta som gjorde ont idag.

Vi håller på att måla om hela nedanvåningen och jag skulle hjälpa pappa att plocka undan sakerna i storarummet. När jag skulle och pappa skulle lyfta Tvn så släppte både jag och pappa den förtidigt och givetvis bumsade Tvn rakt ner på min fot. Vilket gjorde så jäkla ont så att jag inet viste vart jag skulle ta vägen. Så det blev för pappa att gå ut och hämta kryckorna igen då. Sedan for vi iväg till akuten.

På akuten kom jag till fort. Det blev att skickas in till läkaren som först sa att han nästan var helt säker på att det var en fraktur. Ni anar inte vad mitt hjärta slog. Jag skickades ner till röntgen och sedan blev jag uppskickad igen till väntsalen. Jag blev inkallad igen till läkaren som berättade att det inte var någonting mer än de två hacken jag hade fått i foten som jag skulle hålla koll på och tvätta regelbunder. Så snart är jag på plan igen. I promise! Nu ska jag bara ta det lungt och vänta på att mamma kommer hem.

Ha det så bra!
Puss puss!







Hittade de här underbara bilderna från Prag våren 2009 ♥

OBS!


Glömde att berätta att jag tog vaccinet mot svininfluensan idag. Hade redan varit hos läkaren tidigare idag för att ta lite tester. Fick gå dit där en gång till lite senare för att få vaccinet mot svininfluensan. Var skitnervös innan sköterskan stack mig med det gjorde inte så ont. Det är mycket mycket värre nu. Jag har skitont i armen. Kan ju knappt röra den så ont jag har. Men det går väll snart över hoppas jag. Så nu vet ni att det gör ont efteråt. Nej, nu måste jag verkligen sova. Passar på att lägga upp en bild på de här otroligt vackra ljusstackarna som jag köpte igår. Åh, jag älskar levande ljus. Nej, nu är det bums i säng. Godnatt på er, sov så gott!

Puss puss!



Nu är det dags att sova!


Har precis kollat på Ullared-programmet och på fotbollsgalan. Ullared-programmet är ju bara rena skämtet. Men däremot tycker jag att slatan förtjänade sin fjärde guldboll. Vad tycker ni? Han har gått från att vara en helt vanlig pojke från Rosengård till att vara en stor hjälte i många svenska hjärtan. Zlatan är kung så är det bara. Nu ska jag borsta tänderna och använda de nya hudvårdprodukterna som sägs vara väldigt bra. Vi får väll se om det stämmer. Här kommer en bild på Zlatan Ibrahimovic som blev årets guldbollsvinnare. Får se om älsklingen fick några bra bilder eftersom han var på fotbollsgalan.


Tips!

Hej!
Är du trött på att måla naglarna eftersom det alltid tar en jäkla tid innan de torkar? Det är väll störigt när man ska måla naglarna och har bråttom. Man springer runt och testar kläder och ska ta på sig skorna och allting medans naglarna torkar. Som vanligt blir naglarna totalförstörda och allting man tar på blir förstört. Men nu finns det en liten maskin som ger ifrån sig luft så att naglarna torkar snabbare. Smart va? Den här lilla apan blåser på naglarna så att de torkar fort. Inte bara det att naglarna torkar snabbt utan apan är väldigt söt också.





Apan kostar 69:- på www.coolstuff.se
En perfekt present till tjejkompisarna.

Puss puss

Min nya klänning!


Här är min nya klänning som jag har sytt. Det är en långklänning gjord i vitt silke. Jag blev oerhört nöjd med den. Vad tycker ni? Ge gärna tips och idèer. Tyck gärna till.

Love!


Höst!


Nu är det verkligen höst ute. Älsklingen körde mig till vårdcentralen. Det tog cirka en och en halv timme där. Tog lite sprutor och andra tester. När jag gick hem märke man verkligen att hösten hade kommit. Det småregnade, blåste och var fruktansvärt kallt. Usch usch, det är riktigt ruskigt väder ute just nu. Man vill bara sitta inne och mysa. Senare idag ska jag dit igen för att ta sprutan mot svininfluensan och jag som hatar sprutor. Har ni tagit sprutan eller ska ta den? Gjorde det ont att ta den? Om ni inte ska ta den varför?

Puss på er!





Så här blev det!

Hej!
Ni kanske undrar vad jag valde att ha på mig på gala-kvällen. Här nedan kommer en bild på vad jag hade på mig. Hittade inget att ha på mig så hade panik och det blev denna svarta klänning från H&M. Nu har jag precis varit hos läkaren och tagit en massa sprutor. Aj aj aj vad det gjorde ont. Jag hatar verkligen sprutor. Ska ta sprutan mot svininfluensan senare idag. Men väntar tills mamma kommer hem så att hon kan följa med mig och hålla mig i handen. Usch och fy vad jag inte längtar. Inatt sov min underbara älskling här, älskar att sova bredvid honom.

Igår mötte vi Norrköping och vi vann! Yeeah tjejer vi är bäst. Vi hade våra nya snygga matchdräckter på oss som min pojkvän har sponsrat oss med. De är sjukt snygga och jättebekväma. Nu ska jag snart iväg och storhandla lite mat inför veckan tror jag. Ska bara lägga upp lite bilder först.

Puss på er så länge!








Jag vet att bilderna inte är så bra men jag
hoppas att man ser lite i alla fall :) ♥

Dags för sängen!


Hello again!
Nu är det verkligen dags för mig att hoppa i säng. Tiden går bara när man sitter vid datorn. Tänkte också att jag skulle se om jag kan leta fram något ur garderoben som jag kan ha på mig imorgon. Har ni några tips? Man ska vara ganska finklädd i alla fall. Usch, det är jobbigt när man inte vet vad man ska ha på sig. Men jag hittar väll något. Har inte hunnit gå på stan. Men som många säger "man tager vad man haver" hehe. Ska bli riktigt skönt att slänga sig i en nybäddad säng. Saknar min Sebbe. Blir inte så ofta vi ses nu tyvärr. Ska lägga mig nu. Vi hörs imorgon. Glöm inte att tipsa mig om vad ni tycker att jag ska ha på mig imorgon.

Ha en trevlig Fredagskväll!
Puss på er!



Här kommer en liten bild på mig!

God kväll!


Hej allihopa! Nu har jag precis kommit hem från träningen. Ska snart hoppa i säng. Imorgon blir det jobb många timmar och efter det så ska jag på "galakväll" med älsklingen och hans familj (fotbollen). På måndag ska jag ta vaccinet mot svininfluensan men är väldigt osäker på om jag ska eller inte men jag har i alla fall fått tid på måndag. Mamma har lovat att följa med mig. Usch, jag gillar verkligen inte sprutor. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon kväll. Vilken färg tycker ni att jag ska köra på? Svart, rosa, vitt, blått ja? Eller kanske någon annan färg? Snälla hjälp mig!

Jag sov hos min älskling inatt. Slutade träna vid 10 igår så var inte hemma hos honom förrän 11. Jag fick god mat och sedan kollade vi lite på tv. Vi somnade inte förrän vid ett, halv två på natten och jag skulle upp klockan 4 inatt. Det var tufft men det gick. Ville helst bara ligga kvar under det varma täcket tätt intill Sebbe och bara mysa. Stressigt som tusan idag på jobbet. Mycket folk och mycket som var beställt som skulle packas. Nu är jag helt slut. Ska bara torka bort sminket och sedan slänga mig i sängen.



Här har ni en osminkad Gunnhildur.

Ciao!


Hej på er allihopa!
Nu är det snart dags för sängen. Ska bara hoppa in i duschen och göra mig natteklar sen ska jag bara slänga mig i sängen. Imorgon blir det en lång dag som alla andra torsdagar. Men det får gå det med. Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall. Jobb och träning imorgon.

Ha det så bra!

Hej på er!

Idag har jag varit ledig hela dagen. Inget jobb och ingen träning! Det har varit jäkligt skönt. Men det har varit till att jobba i alla fall. Jag vaknade vid cirka 12 idag. När jag hade vaknat åt jag frukost och sen började storstädningen. Jag har sorterat ut alla kläder som jag inte använder längre vilket var ganska mycket. Sedan rensade jag bort en massa gamla saker som man bara har sparat på sig under åren men även en hel del skor och väskor. Sedan var jag med pappa och slängde en massa saker på tippen, fixade presenter och handlade lite. Nu väntar jag och pappa bara på att maten ska bli klar. Sedan blir det att ta undan det sista på rummet och sedan sola. Ska hänga upp min spegel sen så att ni får se den. Nu är maten klar!

Vi hörs sen!




Här är en bild på mig när jag var i Prag i våras!

God kväll!


Hej alla goa läsare!
Nu har jag precis kommit hem från träningen. Har nyss ätit lite kvällsmat. Klockan bara tickar och tickar och klockan är redan halv elva. Dagarna går så jäkla fort. Ibland undrar man var egentligen tiden tar vägen. Träningen gick bra och var skoj. Nu ska jag snart packa upp mina träningssaker för att sedan slänga mig i sängen.

Godnatt på er!

Åh...beslutångest!


Ahh...vet inte vad jag ska ha på mig. På lördag ska jag och min älskling på jubeleumsmiddag med hans fotbollsklubb och man ska vara lite finklädd. Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig riktigt. Har ni några ideèr på fina klänningar? Skicka gärna länken i så fall.

Kram på er


Ett litet tips


Nu när det har blivit höst är det lätt att man fryser om sina små öron. Istället för att ta på sig en gammal stickad mössa med en knopp på så kan man ju köpa en sån här snygg mössa. Den går att köpa på gina tricot för endast 59:-. Väldigt mysig och go.

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :P



Ett annat tips är om man inte orkar att ha jeans hela vintern så kan man använda lite tjockare strumpbyxor gjorda av ull. Dessa är varma och bekväma. Håller även bra själva materialet. Dessa strumpbyxorna kostar 129:- på lindex och är faktiskt jättesköna.

Tisdag


Hej gott folk!
Hoppas att allting är bra med er idag. Med mig är det bara bra. Är lite trött bara. Gick och la mig sent igår och skulle vakna tidigt i morse för att jobba. Har precis kommit hem från jobbet. Ska bara ut och jogga en runda sedan blir det duschen och sedan sängen en stund. Ikväll är det träning som står på schemat. Fixade precis pappas "farsdagpresent". Det blev en fotbehandling och en ask med choklad.

Beställde ett par skor från Nelly för några veckor sedan men jag fick helt fel skor. Så har hållt på att maila dem i flera dagar och äntligen har det blivit rätt. Vilket klydd det kan vara när man beställer ibland. Men oftast har det fungerat bra för mig att beställa saker på nätet och hoppas att det fortsätter så.

Nu ska jag snart hoppa i mina träningskläder för att gå ut och jogga en liten runda. Ska bli skönt att duscha och sedan gå och lägga sig en stund, längtar redan. Det ända som är lite jobbigt är att komma upp från stolen och verkligen dra på sig de där tighta kläderna. Men nu är det väll ändå dags att göra det. När man sitter vid datorn så går tiden så jäkla fort. Om jag ska hinne sova en stund sen så måste jag ut nu.

Vi hörs senare.
Puss och kram!



Såhär stark är jag :P Tihi

Tjenixen


Jag hann inte sätta upp spegeln idag, tyävrr. Det var så mycket som skulle göras. Kom hem för en stund sedan från träningen. Tittade nyss på den nya serien som handlade om Ullared. Fy tusan vad sjuka människor kan vara. Spara i ett helt år för att åka på semester till Ullared och handla för över 50 000. De köper allt de kan behöva under ett år. Jaja, var och en väljer sin livsstil. Nu ska jag snart ta och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att jobba. Men det går det med. Pratade med min tränare idag om mina problem. Kändes bra att få prata ut och berätta om hur det egentligen ligger till lite mer detaljerat.

Här är en bild på mig efter en rejäl joggingrunda :P



Godnatt allihopa!

Städar


Håller på att städa för fullt nu så att jag sedan kan hänga upp min vackra spegel. Sedan blir det nog till att ta och springa ut en runda och efter det blir det träning. Ikväll blir det bara mys framför TVn. Måste städa klart nu så att ni kan få se min spegel upphängd och klar. Vi hörs sen.


Det är denna i alla fall :) Puss på er!

Hej!


Tänkte lägga upp en bild på vad jag hade på mig i lördes. För er som inte vet så var jag och Sebbe på kalas hos Sonny i lördes. Här kommer en bild på vad jag hade på mig.



Skinnjacka - h&m
kofta - veromoda
Linne - h&m
Halsband - h&m
Kjol - Åhlens
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Lindex

Godmorgon!


Idag är jag ledig förutom träningen då senare idag. Men förutom det så är jag faktiskt ledigt idag. Har precis storhandlat, så nu är hela kyler och frysen full med goda varor. Älsklingen sov hos mig inatt, mysigt, mysigt. Vi var på ikea igår och shoppade lite. Det blev lite småsaker som krukor, växter och så köpte vi min drömspegel yeeees! Nu sitter jag bara här ska snart ta och äta lite frukost. Ikväll börjar det nya programmet om Ullared. Jag har själv aldrig varit där men hade velat åka dit någon gång. Någon som har varit där? Isåfall: Är det bra? I lördes så vad jag och älsklingen på kalas hos hans bästa vän. De var mysigt med god middag och lite singstar, trevligt med andra ord. Jag skämms så mycket över att jag inte har skrivit så mycket nu i helgen men det har varit fullt upp. Jobbade hela dagen i fredes, lördes och i söndes och sen har det varit så mycket som man skulle hinna med. Förlåt ännu en gång. En sak som är skoj är att det bara blir fler och fler som går in och kollar på min blogg. Tack =) !

Hejsan hoppsan!


Hej allihopa. Förlåt förlåt för att jag inte skrev igår. Men har jobbat hela helgen plus att jag har haft så mycket för mig de senaste två dygnen. I lördags blev det mycket mycket jobb, sedan var jag och älsklingen på ett kalas hos hans bösta vän. Idag blev det också mycket jobb och sen blev det Ikea med älsklingen! Nu ligger bara jag och älsklingen i sängen och myser. Ska sova nu!
Godnatt! Sov så gott!
Puss puss!