Ut i sooolen :)!

Godmorgon på er sjusovare! Nu ska jag snart ut i solen och mysa. Behöver det för att bleka mitt hår lite. Har precis jobbat. Rätt mycket att göra på jobb idag men ändå inte lika stressigt som vanligt. I kväll blir det inflyttningsfest hos Kajana och Jens, mycket trevligt. Sen kanske utgång? Får se, men ska som sagt ut nu och mysa. Kram på er!

Mys med Frida i kväll!

Har precis kommit in från en ganska lång joggingrunda. Sprang i hela 45 minuter. Nu blir det snart duschen för att sedan göra mig klar. Ska hem till Frida sen. Vi ska laga mat, kolla på film och mysa. Skönt att ha sådana kvällar då man bara tar det lugnt. Sen blir det ju jobb hela helgen. Nej, måste hoppa in i duschen nu innan klockan blir alldeles för mycket. Vi hörs kanske senare i kväll! Puss på er!

Ps. Jag är mörkare än såhär nu :P

Haha!

Jag vet att du vill vara som mig. Men det kommer du aldrig att bli. Bara till att inse :P! Sorry!

Ny hårfärg!

Nu har jag gått och blivit brunett. Får se hur det blir :P! Hehe, här kommer lite bilder i alla fall. Inte sådär jättebra bilder med de får duga :)!




Nu blir det filmmys!

Gårdagen blev helt klart lyckad. Det blev god mat och mys. Nu är jag helt slut efter två träningspass så ska bara ta en snabb dusch och sedan ska jag slänga mig i sängen med en film :) i kväll blir det valentinesday :P! Godnatt på er!

Nytt i garderoben!

Har precis fotat lite av det som låg i påsarna på rummet! Men jag orkade inte fota allt så det andra kommer lite senare. Men här är en hel del redan. Shit, frågan är bara hur man ska få in det i en fullproppad garderob :S! Ni får hålla tummarna för mig! ENJOY!


Nya BH-ar

Lite nya trosor

En till ny BH

Ny kavaj

Ny söt Musse Pigg T-shirt

Nytt puderrosa spets-linne

Nya Jeansleggings

Ny snygg T-shirt

Baksida på T-shirten, lite suddig bild med det går väll ändå :P?

Love and peace tjocktröja

Baksidan

En till Love and Peace tjocktröja fast i svart

Baksidan

En riktig sommarfavorit! Kommer säkerligen att användas flitigt :)!

Kofta med fina axeldetaljer

Snygga shorts med bälte i midjan

Härligt sommarlinne

Ett till :)!

Söt T-shirt

Vanlig basic T-shirt med fick på bröstet

Underbar spetsklänning! Åhhhh....I love it!

Har fortfarande en hel del kvar men det får jag ta en annan dag! Nu ska jag träna lite och sedan blir det till att fixa lite här hemma med mat och sånt innan älsklingen kommer. För idag har vi varit tillsammans i två sjuka år och många fler ska det bli! Jag älskar dig snutte! ♥

Dags att ta tag i det!

Jag vet att jag har lovat att lägga upp bilder på det som jag har shoppat den senaste tiden och ska börja bli flitig med det. Tänkte till och med börja redan nu. Så kameran är fulladdad och jag har lagt fram lite nya plagg som ska fotas. Så det kommer att komma lite bilder på det nya nu framöver. Puss på er!

Sovit ut!

Åh, så skönt det var att sova ut. Nu är jag verkligen utvilad och till och med lite hungrig. Nu ska jag ner och trycka i mig lite god frukost. Ska jag vara ärlig så är frukosten den bästa måltiden på hela dagen. Jag brukar äta någon macka och någon knäckemacka sedan brukar jag äta lite yoghurt med flingor och efter det avslutar jag det med någon mumsig frukt. Tror att jag ska äta melon idag :) muums. Man får heller inte glömma ett glad nypressad apelsinjuice eller ett glas proviva. Muumms! Nej, nu är jag hungrig. Ska äta nu! Puss på er!

Godmorgon...

Vaknade nyss av att telefonen ringde. Det var från jobb. Är ju ledig idag så att det var ju skoj att bli väckt. Men men, det får ju går kan ju trots allt bara somna om igen. IDAG HAR JAG OCH ÄLSKLINGEN 2 HELA ÅR!! Det är så jäkla sjukt, kan knappt förstå det. Vart ha de två åren försvunnit? Ja, inte vet jag i alla fall. Det har gått så fruktansvärt fort. Men älskling, en sak är säker och det är att vi ha många många år framför oss. Jag älskar dig! ♥

Åh, vad jag älskar dig! ♥

Åh, kan inte somna!

Ligger här i sängen utan min fina älskling. Nu "under natten" firar vi 2 år och han är tyvärr inte här :(. Men i morgon kommer min lilla älskling hit och då ska vi mysa med god mat och bara njuta av varandras sällskap. Jag älskar dig älsklingen min. Tänk att 2 år har gått så fort! Åh, gud vad jag älskar dig! Men ska försöka att sova nu! Vi hörs i morgon. Då visar jag lite mer av det nya :)! Puss puss!

Underbar kväll!

Har haft en underbar kväll med tjejerna i stan (Josse och Kajana). Vi har fikat, varit hos älsklingen i hans lägenhet och tittat på Josses och Rasmus nya lägenhet. Fick även reda på en helt underbar nyhet, är så glad för din skull :)! Mer kan jag inte avslöja och du vet vem :)! Nej, nu blir det en dusch och sedan blir det till att hoppa i säng. Är helt slut. Godnatt, sov så gott! Puss puss!

Vill duscha!

Nu har jag precis kommit hem från träningen, det blev en jävla runda. Ska hoppa in i duschen nu och ta en lång och härlig dusch. Sedan blir det mys med film och efter det kanske lite träning till innan jag ska in och träffa mina hjärtisar Josse och Kajana. Vi hörs lite senare! PUSS!

En bild på mig som jag tog för någon dag sedan :P!

Ledig resten av dagen!

Hej snyggon! Har ni sovit gott? Jag sov i alla fall hur bra som helst i natt innan klockan eller rättare sagt mamma kom och väckte mig :P! Har precis kommit hem från jobbet och nu har jag hur mycket tid för mig själv som helst vilket är jäkligt skönt! I morgon har jag och min älskling varit tillsammans i TVÅ år!!!! Förstår ni hur länge det är? Det ska i alla fall firas!! Jag har köpte en jättebra present till honom som jag visar er i morgon eller i övermorgon. Jag älskar verkligen honom. Har lite som jag ska fota nu och visa er!

Hej hopp gummisnopp :)!

Nu blir det jobb!

Har precis ätit frukost. Ska fixa mig lite nu sedan blir det till att cykla iväg till jobbet. Är rätt trött idag men det får gå ändå. Somnade mitt i filmen igår så får ta och se den idag istället. Försökte verkligen att hålla mig vaken men det gick inte. Haha, mammi kom in på mitt rum typ vid kvart över 3 i natt och sa att jag var tvungen att gå upp nu, hahahahahaha. Hon måste ha varit helt yrvaken, eller? :P! Nej, nu måste jag göra mig klar :P! Puss på er!

Film-mys hela kvällen!

Igår blev det en lång dag. Först jobb hela dagen och sedan cyklade jag hem till älsklingen vilket är cirka 3 mil. Gjorde mig i ordning där hemma och sedan blev det iväg på kalas. Det var mycket trevligt och mycket god mat. Men idag är jag helt slut. Nu har jag precis varit ute och hyrt en film som jag ska se! Ha en trevlig kväll så hörs vi i morgon! Puss på er!

Det perfekta livet heler den :)! :P Får se om den är bra :P! Puss på er!

New dress!

Fick hem en ny klänning nu för några dagar sen! Här kommer lite bilder på den!

Orkar inte...

Har precis kommit hem från jobbet. Ska ut nu och jogga en runda (orkar inte egentligen :P) innan jag beger mig in till stan för att kolla läget lite, tihi! Sen blir det till att åka med mammi hem. Det är faktiskt jag som ska stå för maten idag! Jag ska göra speciella bakpotatisar med ööööövergoooood fyllning :)! MUUUUMS! Ska ut och träna nu! Vi hörs sen! Puss på er!

Mina älsklingar kommer hem om en månad! :D

Jag är helt slut!

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Det har varit en lååång dag. Har tränat i morse sedan har jag jobbat hela dagen och nu har jag precis kommit hem från gymmet. Nu ska jag bara slänga mig i sängen med en skål full av jordgubbar melon och en massa annat gott. I morgon blir det jobb igen men slutar tidigt så det är skönt! Vi hörs i morgon sötnosar! Puss på er!

Sola sola sola :P! (Jag för någon dag sedan)

D.U.K.T.I.G!!!

Idag känner jag min bra! Har precis varit ute och sprungit en lång runda, nu blir det frukost och sen blir det jobba hela dagen och efter det ska mammi och jag till gymmet som vanligt. Sen blir det bara hem och ta det lugnt, känns som om jag behöver det! Ha det bäst! Puss på er!

Ny bild på mig!

Underbar dag nere i hamnen!

Har haft en underbar dag nere i hamen med mina underbara föräldrar. Tog en hel del bilder så tänkte visa er några. Här kommer dem i alla fall. Puss på er!
Kalkbrottet, vackert va?

Jag älskar utsikten!

:) Så jäkla fint!

Mina underbara föräldrar! Gud vad jag älskar er! ♥

Mys vid vattnet

Bryggan där jag ramlade i med kläder och allt när jag var liten :P

Båtar

Vi handlade fika på Subway, mums!

Gottigottgott!

Jag igen :P!

Sen blev det lite minigolf :P

Jag kom 2:a haha :P!

NYA SKOR!

Köpte två par skor häromdagen och nu är det väll dags att jag lägger upp bilder på dem? Ena paret är lite som höga gladiatorskor med kilklack, de andra är mer festpumps. Här kommer i alla fall lite bilder så att ni får se. Kunde inte klippa till bilderna, fråga mig inte varför så det får bli såhär istället, hoppas att det går bra!

De är verkligen jättesköna att gå i!!!!

Mina andra mockapups med "diamanter"
Visst är de snygga?

Me like! Vad tycker ni?

Kom på en sak...

Kom på en sak nu. Jag har ju inte lagt upp bilder från mitt "kalas" så tänkte göra det nu. Det var en härlig dag med god mat och lite kuligheter :P, bland annat kubb (eller hur det nu stavas) och fotboll :)! Här kommer bilderna!

Min fina familj

Min fina pojkvän

Snyggingen igen :)


Sebastian sätter upp spelplanen

Fin hund

Haha och vad gör jag?

Jag igen :P

Mys med vovven :P

Motståndarlaget :P

Jag och min underbara "svär-mormor" :)!

Mitt lag :P

Jag kastar :P

Mycket fina presenter

Min fina tårta :)!

Hahahahaha, snygg min :P

Hemma igen!

Har precis kommit hem från jobbet. Nu blir det lite träning sedan blir det till att gå ut och lägga sig i trädgården och sola lite och i kväll bär det av till Trelleborg. Ska nämligen träffa Petra. Vi hörs lite senare! Ska ut och träna lite nu i det fina vädret :)! Puss på er!

Älskade Inga-Lill (Sebastians mormor) och jag! <3

Nu säger jag godnatt!

Har haft världens underbaraste dag med mammi och pappi, berättar mer om det imorgon. Är så jäkla trött nu och vill bara hoppa i säng med riktigt röda jordgubbar och nötter. Har tagit en massa bilder också som antagligen kommer upp här i morgon. Ha en underbar kväll!

/Puss ♥

Duktig!

Idag har jag varit duktig. Gick upp tidigt idag även om jag var ledig och stack och tränade på gymmet i två timmar. Nu är jag hemma och ska snart iväg med mammi och pappi till mobilia och sedan ska vi vidare till småbåtshamnen. Igår fick jag en ny hårfärg, visar er lite senare. Ska göra mig klar nu. Men här är en ny sminkning som jag testade för några dagar sedan. Vad tycker ni?


Grön/guldig ögonskugga, vad tycks? Klär det mig?

Nya smycken!

Här kommer lite bilder på lite nya smycken jag har köpt. Är helt kär i ringen! Den är så himla fin, både till vardags och till fest. Här kommer i alla fall lite bilder på smyckena!

Ringen

Armbandet

Armbandet igen

Halsbandet

Träääääna!

Jadå, då var det dags att röra på sig lite. Ska antagligen powerwalka eller kanske intervallträna. Vet inte riktigt vad jag känner för. Antagligen blir det till att gå ut och powerwalka eftersom söndagar är min "vilodag" som jag är tvungen att ha, men powerwalkar man så anstränger man ju inte kroppen på samma sätt :P! Puss

Jag just nu :)!

Död!

Bajs, måste ta och ladda mig kamera eftersom den är helt död :(! Måste göra det nu så att jag kan ta tag i mitt liv och lägga upp lite bilder på det jag har shoppat (flera månader tillbaka) och visa er! Ska lägga den på laddning nu så att jag får liv i den :)!

Wohooo!

Har precis köpt världens bästa present. Är så jävla nöjd! Men kan inte säga det nu. Ni får reda på det om några veckor! Ska antagligen ut och träna lite nu. Vi hörs sen!

Trött?

Jag är så fruktansvärt trött nu men ändå har jag gett mig fan på att jag ska iväg och träna lite. Har kommit in i en väldigt bra träningsperiod då jag tränar en hel del. Men just nu ligger jag bara i sängen och latar mig. Pappsi och jag kanske ska åka iväg och kolla på lite båtar sen men vi får se hur det blir och om jag orkar resa mig ur sängen :P! Vi hörs lite senare :)! PUSS

Dags att åka till jobb!

Då var det dags igen att jobba. Har precis suttit vid köksbordet och ätit en lång frukost. Nu blir det till att bege sig ut för snart kommer Sandra förbi och vi ska cykla tillsammans till jobbet. Måste kila nu men vi hörs lite senare! Puss på er!

Underbar dag!

Hej! Igår hann jag inte skriva eftersom jag och älsklingen var i Lund och mös hela dagen. Vi gick och fikade, åt, drack lite öl och så shoppade vi ju lite förstås. Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Ska snart ut och powerwalka en timme för sedan måste jag köra in till stan och möta upp min kära bror där. För vi ska nämligen köpa en födelsedagspresent till vår älskade mammi. Sen blir det kanske lite shopping också, får se. Sen blir det hem och laga god mat till la familia. Puss på er!

Godmorgon...

Åh, känner mig helt saggig idag. Vet inte varför kan kanske bero på att jag har jobbat så mycket nu den senaste tiden men även att jag har sovit så dåligt :(. Vet inte varför jag sover dåligt riktigt men kan tänka mig att det är värmen. Nu ska jag i alla fall bege mig mot jobb. Kommer bli mycket att göra där idag, men då går ju tiden så fruktansvärt fort.

Efter jobba ska jag nog in till stan och jag orkar och möta upp min bror. Måste ta tag i presenten till mammi. Får se hur det blir med det idag. Eller så får vi helt enkelt ta det en annan dag. Men vi hörs lite senare idag. Ha det så bra så länge! PUSS
Jag i trädgården för några dagar sen :)!

Helt slut!

Har jobbat hela dagen och efter jobbet stack mammi och jag och tränade. Nu är jag hemma och ska slänga mig i sängen så snabbt som möjligt med lite jordgubbar och ananas. Fick hem ett paker från nelly.com visar er sen vad det var. Godnatt på er! Puss

Nu blir det jobb...

Godmorgon på er mina söta gryn! Idag är verkligen en bra dag :)! När jag vaknade i morse var jag pigg och utvilad. Var pigg och peppad på att gå ut och jogga en runda vilket jag inte alltid är på morgonen. Nu har jag ätit en lång och god frukost och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig innan det bär iväg till jobbet. Åh, idag är det verkligen en toppendag. I kväll ska jag och mammi till gymmet och träna som vanligt! Vi hörs lite senare! PUSS!

Här kommer några bilder på mig och älsklingen från i tisdags:
Jag i min snygga outfit haha :P

Hehe, vad gör du älsklingen min?

Puss på dig min fina prins!

Muuuums :)!

Nytt i garderoben!

Nya sandaletter som kom i brevlådan häromdagen. Fy vad jag diggar dem. De var skitbilliga, så det var rena kapet! Nu ska jag ut och rulla lite rullor med mammi. Vi ska åka förbi affären och köpa lite god frukt, muuums! Vi hörs lite senare! Puss

Snygga va?

Motion!

Nu blir det till att röra lite på fläsket sedan kommer min bror och då ska vi mysa med lite mat och sånt. Sen har jag hela kvällen för mig själv vilket kommer att bli hur skönt som helst. Ska ha en liten movie-night för mig själv haha :P. Men ibland är det så jäkla skönt att ha sådana kvällar. Det behövs verkligen för att samla tankarna lite. Känner ni igen er?

Sooooola!

Har precis kommit in från det underbara värmen. Helt otroligt skönt vad det att ligga ute och sola idag. Nu blir det nog lite städning som gäller. Behöver få in det nya kläderna i garderoben. Sen blir det lite motion som står på schemat sedan är det myyyyystime! YEEEES!
Myyyys!

Yeees, jag klarade det!

I believe I can fly :)!

Yeeah :)!

Soooool!

Godmorgon på er! När jag vaknade i morse såg jag att solen sken. Åh, vad skönt. Idag är jag ledig och ska bara njuta i en härlig solstol ute på baksidan. Det blir bara till att slänga på sig bikinin och hoppa ut och sola. Vi hörs lite senare! Puss puss på er så länge!

Riktigt nice!

Helt döööööd!

Har precis kommit hem från älsklingens föräldrar och är helt död. Nu väntar verkligen sängen. Åh, vad det ska bli skönt att lägga sig ner och äta lite nötter mums! Tänkte bara snabbt höra av mig så att ni vet att jag lever :P!

Hej hopp!

Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera men har haft så mycket att göra på jobb. Jag vet att det inte är någon särskilt bra anledning men ja, den får duga för stunden. Har precis kommit hem från jobb och är helt slut efter en jäkla massa dagars jobb.

Idag är det inte så jättefint väder men jag tycker att det kan vara skönt och avkopplande med sådana dagar så att man kan få annat gjort. Nu ska jag snart iväg och shoppa lite och även klippa mig tror jag om jag hinner sen ikväll blir det middag hemma hos älsklingens föräldrar. Men ska iväg och träna lite nu hade jag tänkt. Vi hörs lite senare!

Godkväll!

Nu ligger jag i sängen och kollar på bronsmatchen mellan Tyskland och Uruguay. Fan, Tyskland måste ju vinna. Såg precis att Tyskland gjorde ett mål till. Så nu står det 2-2. Heja heja Tyskland. Idag har jag typ jobbat hela dagen. Efter jobbet så stack jag och mammi och simmade lite. Sen blev det att äta på restaurang med mammi och pappi. Har även hunnit med att jogga en runda plus powerwalka en runda, så idag är jag nöjd. Ska stänga ner datorn nu och kolla på matchen. I morgon blir det kalas här hemma :)! Vi hörs i morgon! PUSS

Nytt!

Hittade ett nytt linne i garderoben som jag inte har använt än. Här kommer i alla fall en bild på det! Det var skitskönt och fint på. Det är väldigt luftigt och vida i armhålorna så det gäller att ha en snygg bh eller en snygg bikinitopp under :P!

Nå, vad tycks?

Kom precis in från solen!

Efter att jag hade slutat jobba la jag mig ute i trädgården för att sola. Fy vad det är varmt men man ska inte klaga. Men det är en sådan värmebölja som har kommit till Skåne nu, helt sjukt. Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att sova om nätterna på sommaren?

Är jag brun?

Min födelsedag!

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering men det har varit så mycket med jobba och så har jag ju fyllt år. Min födelsedag var helt underbar. Den tillbringades tillsammans med familj och pojkvän! Fick en resan av älsklingen och så fick jag en cykel och en massa annat som jag lägger upp bilder på sen av mammi och pappi Ska lägga mig nu och kolla på en av presenterna vilket var filmen: "Prinsessan och grodan" hehe :P! Vi hörs i morgon snyggon! PUSS

Godmorgon!
Puss puss på min fina älskling!
Min fina älskling!
Vi spelade bland annat minigolf :)!
Jag var så sugen på pizza så det blev pizza till lunch i Helsingör :)! (Mammi och Pappi ♥)
En stor sko, typ :P!
Muuuums! Gott med pizza! :)

Nytt linne!

Idag har jag haft detta på mig. Linnet köpte jag för någon månad sedan men har inte använt det förrän idag. Linnet är från Vila och är köpt på nelly.com, shortsen är från Bik Bok och skärpet är från H&M. Här är en bild på dagen outfit :)!

Vad tycks?

Helt slut!

Nu har jag precis kommit hem från badet. Har solat och badat nu i några timmar. Jobbade i morse så nu är jag helt död! Ligger bara i soffan nu och väntar på att älsklingen ska komma så att vi kan åka iväg och träna lite på gymmet. Sedan blir det mys hemma och i morgon fyller jag 20 år, kan ni fatta det? Det kan inte jag i alla fall :P! Puss på er!

Mys i soffan!

Cooooooooooooooooling!

Sämsta uppdateringen!

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga men jag lovar att det kommer att bli bättre. Det har bara varit mycket på jobb plus att det har varit så fint väder ute så jag har knappt varit hemma. Men det blir bättre igen om några dagar! Snart fyller jag år!!!! Kan inte förstå att jag blir 20 år!!!!!!!! Det är sjukt :P!

Har precis kommit hem från träningen!

Har precis kommit hem från träningen. Är helt död nu. Ska bara slänga mig i sängen nu och chilla film. Börjar ju jättetidigt i morgon. Så ska bara kolla på Harry Potter nu i kväll. Mys blir det. Skulle egentligen träffa en vän men det blev ju inte så :/ men ska slänga mig i sängen nu! Fick hem några av mina saker från nelly.com, lägger upp bilder på det senare! PUSS

Haha, fular mig innan träningen :P
Pose ;)

Olaaah :P

Peace!